Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polski Korp Kopiący

<< < (2/4) > >>

Zderzomir Shepherd:
Korpy Kopiące się nie ogłaszają żeby uniknąć wardeków ,ganków catalistów i innych tego typu przyjemności :) Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś na temat kopania odezwij się do mnie w grze

WhiteCat:

--- Cytat: Zderzomir Shepherd w Lipiec 13, 2014, 19:15:50 ---Korpy Kopiące się nie ogłaszają żeby uniknąć wardeków ,ganków catalistów i innych tego typu przyjemności :) Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś na temat kopania odezwij się do mnie w grze

--- Koniec cytatu ---

Górnik roku

Zgudi:
Niektórzy poddają się rytuałowi ukrzyżowania, to w wąskich kręgach pewnej kultury popularne, inni niesieni podobnym instynktem samozniszczenia zakładają konto w eve, żeby przez caly swój wolny czas móc oddawać się kopaniu.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Lazurek Montegro w Wrzesień 20, 2013, 22:10:11 ---Chciałbym założyć polski korp kopiący [PKK] / produkujący etc jako że nie znalazłem żadnego innego na kanale polskim, jeśli takowy jest to prosze o inforamcje :)

--- Koniec cytatu ---

GBT daje najlepsze bonusy z rurki w calym polish community, rudy ABC w deepspace, do tego reliki itd. Kontaktuj sie z graczem Pawulonek, mozesz powolywac sie na mnie - tylko nie daj sie splawic, bo na poczatku moga byc troche nieufni wobec nowych. Jakby zamykal priv to sie nie zniechecaj, tylko znowu wlaz na convo do skutku - beda cie chcieli najpierw w ten sposob sprawdzic, czy jestes zdeterminowany i cierpliwy, czy sie nadajesz. Badz twardy i nie wymiekaj, powodzenia.

[BU FU] Karas:
kiedys tez chcialem sie do ich elitarnego gorniczego grona dostac swoja postacia, ale niestety nie udalo mi sie. Nie spelnilem wymogow.. szkoda. Wymagaja bardzo dobrej znajomosci skal, ilosci surowca w anomalce i dobrej postaci. Pilnuja aby miec super eff, 50m/h.podobno maja dobrze rozstawione oczy w okolicznych systemach. Wiec bezpieczenstwo 100%., pelna logistyke i placa 150% jita price.

jeszcze kiedys sprobuje. Bo warto. Pawulonek to ich glowny boss
polecam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej