Eve Online > Dyskusje ogólne

Znerfić killmaile?

<< < (6/8) > >>

FITTIpalti:
Do tej pory Colonela miałem za brutalnego pirata... teraz widzę że to fajny chłop z dobrymi pomysłami ;)

Okropniak:

--- Cytat: FITTIpalti w Wrzesień 23, 2013, 09:55:05 ---Do tej pory Colonela miałem za brutalnego pirata... teraz widzę że to fajny chłop z dobrymi pomysłami ;)

--- Koniec cytatu ---

To że jest brutalnym piratem nie znaczy od razu że nie używa mózgu... no dobra - przynajmniej czasami :)
Ostatnio słyszałem też dobry pomysł (wydaje mi się przynajmniej) o przerzuceniu efektu cyno na koniec cyklu, w sensie że cyno musiałoby dojść do końca cyklu (a'la rozgrzewanie) i dopiero w wtedy mogło zadziałać przerzucanie statków skoki itp.
Covert-cyno łapaczka w raciarni mogłaby się mocno zdziwić, warp na obcą flotę i postawienie cyna w środku jak wyżej.
To jest coś co powinni ludzie z CCP jeśli nie wprowadzić jak najszybciej, to przynajmniej pochylić się nad tym uważnie i potestować...
Choć jak widzę co robią z pomysłem na mini-siege dla marudera to już nie jestem taki pewien czy akurat oni powinni nad tym myśleć.....

GlassCutter:
Przestań Okro, jeszcze bloby by zaczęły używać bram, rooksi już nigdy by nie wypuścili filmu jak profesjonalnie wrzucają flotę na głowę pechowej ofiary.. Coś by się zmieniło na lepsze.. W moim EVE?

Bamsey Amraa:
Z tym cyklem cyno to ja mowilem wczoraj na TS :)

Okropniak:

--- Cytat: Bamsey Amraa w Wrzesień 23, 2013, 10:59:32 ---Z tym cyklem cyno to ja mowilem wczoraj na TS :)

--- Koniec cytatu ---

aaa widzisz - po głosie nie poznaje ale sam fakt dobrego pomysłu zanotowałem :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej