Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Co tam panie w polityce?

<< < (5/6) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 17, 2013, 13:12:15 ---Gooni zostali rozwiązani przez boba w rewanżu, a potem zrespawnili sie na polnocnym-zachodzie gdzie maja stolice do dzisiaj

--- Koniec cytatu ---

Kompletna bzdura

GoonSwarm po zajęciu Delve zaczął kostnieć. Kiedy wróciło IT alliance GS zaczął tracić moony, przyszło Dominion i zmiany w sovie. Nie było kasy w wallecie na opłate sova bo jeden z dyrektorów który miał do tego dostęp nie był dostępny. GS straciło sova w połowie Delve. Na forum ludzie domagali się usunięcia Karttoona za ten fuck up a ten w klasycznym stylu Fuck Goons rozwiązał alians, po czym GS przeniósł się do Syndicate pod nazwa SOLODRAKSOLODRAKSOLODRAKBAN i zajął Cloud Ring. Później kanapa od TCF i przejęcie Deklein i zmiana na nazwy na GoonSwarm Federation by nawiązywała do starych czasów. GS rządzony przez Mittaniego jest nowym bobem i bitter veci nie chcą już grać w PubbieSwarm Federation.

SokoleOko:

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 17, 2013, 13:12:15 ---Tri od Twoich czasów respawnowało się dwa razy, aktualnie pod nazwą Northern Coalition. (z kropka)

--- Koniec cytatu ---

NCDOT to żart, a nie kontynuacja TRI. Nawet w D00M. na palcach jednej ręki policzysz aktywnych pilotów z czasów TRI. Już więcej jest ich w V0lcie.
[/quote]

Xeovar:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 17, 2013, 13:22:04 ---Kompletna bzdura

GoonSwarm po zajęciu Delve zaczął kostnieć. Kiedy wróciło IT alliance GS zaczął tracić moony, przyszło Dominion i zmiany w sovie. Nie było kasy w wallecie na opłate sova bo jeden z dyrektorów który miał do tego dostęp nie był dostępny. GS straciło sova w połowie Delve. Na forum ludzie domagali się usunięcia Karttoona za ten fuck up a ten w klasycznym stylu Fuck Goons rozwiązał alians, po czym GS przeniósł się do Syndicate pod nazwa SOLODRAKSOLODRAKSOLODRAKBAN i zajął Cloud Ring. Później kanapa od TCF i przejęcie Deklein i zmiana na nazwy na GoonSwarm Federation by nawiązywała do starych czasów. GS rządzony przez Mittaniego jest nowym bobem i bitter veci nie chcą już grać w PubbieSwarm Federation.

--- Koniec cytatu ---

Możliwe, forum warrioring twierdził różne rzeczy, od tego za karton został kupiony do tego że zapierdolił kasę :) Faktycznie, epizod z kretynską nazwa wypadł mi z pamięci ;) Wewnętrzna polityka GS i SA mnie ryba takoż pubbiesy i bittervety, goony są jak były - a że ktoś inny tym rządzi i kto inny gra, to raczej cecha która dotyczy całego EVE

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 17, 2013, 13:23:01 ---NCDOT to żart, a nie kontynuacja TRI. Nawet w D00M. na palcach jednej ręki policzysz aktywnych pilotów z czasów TRI. Już więcej jest ich w V0lcie.

--- Koniec cytatu ---

Żart nie żart, na pewno ludzi którzy pamiętają TRI jest mało (jak wszędzie vetów 5+) ale jak chodzi o FC to nadal ten sam skład, jak i dziedzictwo "kulturowe". Choć to się trochę popieprzyło od kiedy NC ma sova i nabrało korpów po różnych sojuszach. Już nie są tak elite-pro ;)

Soulscream:

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 17, 2013, 13:36:37 ---Możliwe, forum warrioring twierdził różne rzeczy, od tego za karton został kupiony do tego że zapierdolił kasę :) Faktycznie, epizod z kretynską nazwa wypadł mi z pamięci ;) Wewnętrzna polityka GS i SA mnie ryba takoż pubbiesy i bittervety, goony są jak były - a że ktoś inny tym rządzi i kto inny gra, to raczej cecha która dotyczy całego EVE

--- Koniec cytatu ---

Nie możliwe, tylko masz informacje z pierwszej ręki bo jeszcze grałem w tamtych czasach :P.

p.s Karttoon kasę podpierdolił i dready sojuszowe też btw ;)

ManganMan:
Sorry że wam przerywam panowie, ale chyba powinniście się tym zainteresować:
http://themittani.com/news/test-military-update-curse-realz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej