Śmietnisko > Flamewar
Odp: Bitwy (Owned)
SokoleOko:
--- Cytat: MrYogi w Wrzesień 07, 2013, 23:22:44 ---Ten "szpieg" był w Twoim corpie, sam go przyjmowałeś :]
--- Koniec cytatu ---
Z pełną świadomością :)
--- Cytat: Zsur1aM w Wrzesień 08, 2013, 00:02:38 ---Ty jakas manie masz na pukcie tego CVA? bo ja tam widze jednego typa z tego ally 8)
Pokaz mi na lalce gdzie Cie dotykali :P
--- Koniec cytatu ---
CVA czy ich pety - dla mnie bez różnicy.
hidden Q:
--- Cytat: Jan Morgenstern w Wrzesień 07, 2013, 16:52:41 ---Jesli ktos nie rozumie nazwy tego watku to lepiej, zeby nie komentowal. Tu nie chodzi o to, czy ktos byl w pimp szipach i zabijal noobow czy byl w velatorze i zabil 30 tytanow. Tu sie wkleja bitwy, gdzie jedna strona wymiotla druga nie ponoszac praktycznie strat i link naszego Nocnego Jastrzebia pasuje do tego watku. To czy lubicie Sokola czy nie ma nic do rzeczy. I nie wyglada to na dolatywanie z uwagi na czas trwania bitki co mozna odczytac z KB, jesli tylko chce sie ruszyc glowa a nie dostalo sie duposcisku i dogryzamy komus, kogo nie lubimy. VoC mial pro setup, zagrali jak pro. Zownowali kogos, kto nie byl gotowy na zabawe z powazniejszym gangiem. A jesli ktos mysli,ze te t3 musialy wygrac to myli sie. Wystarcza glupie decyzje FC, brak dyscypliny pilotow i zakonczyloby sie rzezia t3. Takie rzeczy tez sie widuje na KB. Gratki Sokole Oko.
--- Koniec cytatu ---
Janie dębica !
:D
nie bądź taki poważny to jest centrala tu się trolluje !
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Rash'kan w Wrzesień 07, 2013, 17:51:23 ---NIE NO T3 Z ARCHONEM NA t1 BC I TO JESZCZE CVA???!?!?! BEZ SENSU.
Gdzie jest MGGG i Puszek??!!
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem gdzie MGGG, ale Puszek nie jest darmowym terapeutą od leczenia fobii tudziez innych nerwic natręctw nieudaczników w RL ;D
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 10, 2013, 10:15:06 ---Puszek nie jest darmowym terapeutą od leczenia fobii tudziez innych nerwic natręctw nieudaczników w RL ;D
--- Koniec cytatu ---
"CVA - we won real life (tm)"
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 10, 2013, 10:38:26 ---"CVA - we won real life (tm)"
--- Koniec cytatu ---
Uważaj... oglądaj sie za siebie uwaznie... nasłuchuj ciszy nocnej... albowiem CVA się gdzieś skrada w ciemności... szczerzy zęby i szuka cie przkrwionymi wężowymi ślepiami...węszy i podąża śladem, krok w krok człapiąc i dysząc...
Bądź ostrożny, bo wyskoczy spod łóżka i w dupę kopnie... a mamusia nie zdąży dobiec i utulić...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej