Śmietnisko > Flamewar

Odp: Bitwy (Owned)

<< < (3/9) > >>

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 10, 2013, 10:56:34 ---Uważaj... oglądaj sie za siebie uwaznie... nasłuchuj ciszy nocnej... albowiem CVA się gdzieś skrada w ciemności... szczerzy zęby i szuka cie przkrwionymi wężowymi ślepiami...węszy i podąża śladem, krok w krok człapiąc i dysząc...
Bądź ostrożny, bo wyskoczy spod łóżka i w dupę kopnie... a mamusia nie zdąży dobiec i utulić...

--- Koniec cytatu ---

Jak na gościa, który ma udane real life, poswiecasz strasznie dużo czasu udzielaniu się na forum poświęconym trollowaniu innych graczy w internetowe statki kosmiczne.

WhiteCat:

--- Cytat: Isengrim w Wrzesień 12, 2013, 00:05:22 ---Jak na gościa, który ma udane real life, poswiecasz strasznie dużo czasu udzielaniu się na forum poświęconym trollowaniu innych graczy w internetowe statki kosmiczne.

--- Koniec cytatu ---
It's serious business, man

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Wrzesień 12, 2013, 00:05:22 ---Jak na gościa, który ma udane real life, poswiecasz strasznie dużo czasu udzielaniu się na forum poświęconym trollowaniu innych graczy w internetowe statki kosmiczne.

--- Koniec cytatu ---
Skoro mam tak dobrą pracę, że mogę sobie pozwolić na taką zabawę w jej trakcie, a po, nawet nie chce mi się tu zajrzeć bo mam ciekawsze zajęcia, to tak, owszem, mam bardzo udane życie  ;D

Gaunt:
albo to jakaś cicha potrzeba samorealizacji

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Gaunt w Wrzesień 12, 2013, 09:37:21 ---albo to jakaś cicha potrzeba samorealizacji

--- Koniec cytatu ---
Alez skąd, po prostu uwielbiam drzec łacha z buractwa  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej