Eve Online > Przedpokój

Czy lecą z nami panie?

<< < (31/33) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 13, 2013, 19:18:08 ---No jak to niczego, a POLSKIE OBOZY KONCENTRACYJNE W STRZALKOWIE I TUCHOLI, o ktorych opowiadal ci dziadek, i ktore usprawiedliwiaja Katyn, to nic? A polska agresja na bolszewikow w 1920 i Pilsudski-ludobojca, to nic? ^^
--- Koniec cytatu ---
Moim dziadkiem, to se mordy nie wycieraj, gówniarzu, bo gdyby nie on i jemu podobni żarłbys surowe kartofle właśne w takim obozie, o ile by było komu  sprodukować taką nedzę jak ty.
Do tego nawet nie zrozumiałeś o co ta kłótnia z Sokołem poszła.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 13, 2013, 19:18:08 ---Jezeli chodzi o moje texty na polishu, to pewnie jak zwykle robilem sobie jaja, a Ty pewnie jak zwykle nie zrozumiales :) Nie przejmuj sie tym.

--- Koniec cytatu ---
Jaja to zrobiła natura pozwalając ci przeżyć pierwszy miesiąc po urodzeniu.
Debile też sie tłumaczą że robią z siebie idiotę żeby inni sie posmiali.

Proszę moderatora o usunięcie tego w cholerę, dopóki te cos nie przylazło bylo cakiem ciekawie.

Theronth:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 13, 2013, 18:50:15 ---
Widzisz moj drogi, mam te fatalna wadę że zawsze dostosowuję sie do poziomu rozmówcy... cięzko to czasami znieść, ale cóż... wady swoje trzeba zaakceptować i jakoś z nimi żyć  :)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 13, 2013, 19:29:32 ---

--- Koniec cytatu ---

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 13, 2013, 19:29:32 ---Moim dziadkiem, to se mordy nie wycieraj, gówniarzu, bo gdyby nie on i jemu podobni żarłbys surowe kartofle właśne w takim obozie, o ile by było komu  sprodukować taką nedzę jak ty.
Do tego nawet nie zrozumiałeś o co ta kłótnia z Sokołem poszła.Jaja to zrobiła natura pozwalając ci przeżyć pierwszy miesiąc po urodzeniu.

Proszę moderatora o usunięcie tego w cholerę, dopóki te cos nie przylazło bylo cakiem ciekawie.

--- Koniec cytatu ---
Sam sie zastanawialem skad sie w tej calej dyskusji wzial Twoj niezyjacy dziadek, ale skoro juz przywolales jego ducha i teorie, to nie rozumiem czemu sie teraz tak denerwujesz :P Pogadajmy lepiej o polskiej agresji na bolszewikow, w koncu to temat o kobietach w EVE... oh wait...

VonBeerpuszken:
@Theronth, bardzo ładna charakterystyka własna, nie wiedziałem że jesteś zdolny do takiej samokrytyki  ;D
Cat, nie wiesz skąd sie ludzie biorą?
Może wróc do szkoły?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 13, 2013, 19:39:05 ---
Cat, nie wiesz skąd sie ludzie biorą?
Może wróc do szkoły?

--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem, ale domyslam sie, ze ma to jakis zwiazek z tematem rozmowy, i ze w swoim mniemaniu niezle mi pocisnales :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej