Eve Online > Przedpokój
Czy lecą z nami panie?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 13, 2013, 16:58:18 ---Mysle, ze to doskonale podsumowanie dla Twojej radosnej tworczosci :) Ja bym czegos takiego nie napisal, ale skoro juz sam uzyles tych slow....
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, ale nic innego mi nie pasowało do Twoich wymysłów ;D
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 13, 2013, 16:58:18 ---Pozdrow szanownego dziadka, moj tez mial rozne ciekawe opowiesci, ale jakos nie budowalem na tym swojej wiedzy historycznej ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie ma sprawy...tylko jakbyś wiedział o jakich czasach mówimy, domyśliłbyś sie że od wielu lat robi jako plac zabaw dla robaków, bo ludzie po prostu tak długo nie żyją ;D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 13, 2013, 17:41:24 ---Wybacz, ale nic innego mi nie pasowało do Twoich wymysłów ;D
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, ignorancja nie jest nawet taka duza wada, da sie to zniesc, a nawet trzeba sie przyzwyczaic bo jednak sporo osob wsrod ktorych dane jest nam przebywac wykazuje sie pewna, ze tak powiem oglednie, prostolinijnoscia. Problem pojawia sie wtedy, kiedy - tak jak w Twoim przypadku - osmielony internetowa anonimowoscia ignorant wychodzi do szerokiej publicznosci ze swoimi "teoriami", i w toku dyskusji ujawniaja sie pozostale jego cechy, jak np. brak kultury osobistej, zadufanie w sobie czy upor i niechec do uznania faktow. Wtedy rzeczona prostolinijnosc zaczyna przeszkadzac, bo w takim zestawieniu wyklucza wszelka mozliwosc dyskusji. Twoje indywidualne predyspozycje intelektualne oczywiscie nie zaleza od Ciebie, i na to juz nic nie poradzisz jezeli Bozia poskapila, ale mozesz pracowac nad innymi swoimi wadami, takimi jak np. brak dobrego wychowania i natarczywosc, wtedy te cechy na ktore i tak nic nie poradzisz przestana sie tak rzucac w oczy :)
Theronth:
VonBeerpuszken:
O mmmatko... świat się kończy, Cat mówi o kulturze i dobrym wychowaniu.
Szkoda że kolega sam sie nie potrafi sotosowac do tych prawd objawionych ;D
Widzisz moj drogi, mam te fatalna wadę że zawsze dostosowuję sie do poziomu rozmówcy... cięzko to czasami znieść, ale cóż... wady swoje trzeba zaakceptować i jakoś z nimi żyć :)
A Twój poziom niestety znam, z wielu wcześniejszych postów, z polisha ingame, a nawet z TSa :) Ten śliczny tekst który nasmarowałeś niczego już nie zmieni.
Temat myślę skończony, fajnie się z Sokołem było znów poobrzucac błotkiem, z nim przynajmniej można na jakiś konkretny temat, z Tobą niestety nie :) Ciężko jest obrzucać się na temat niczego ;D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 13, 2013, 18:50:15 ---Ciężko jest obrzucać się na temat niczego ;D
--- Koniec cytatu ---
No jak to niczego, a POLSKIE OBOZY KONCENTRACYJNE W STRZALKOWIE I TUCHOLI, o ktorych opowiadal ci dziadek, i ktore usprawiedliwiaja Katyn, to nic? A polska agresja na bolszewikow w 1920 i Pilsudski-ludobojca, to nic? ^^
Jezeli chodzi o moje texty na polishu, to pewnie jak zwykle robilem sobie jaja, a Ty pewnie jak zwykle nie zrozumiales :) Nie przejmuj sie tym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej