Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[BIORD] Bioredden - dyskusja
MGGG:
--- Cytat: Gustlic w Wrzesień 03, 2013, 06:13:25 ---Skoro tak twierdzisz - nie mnie to oceniać. Powodzenia. Szczególnie z poszukiwaniem kogoś na stanowisko naukowca, oraz transportera. 8) 8)
--- Koniec cytatu ---
U Was każdy członek korpa sam sobie rzeczy wozi czy już wpadliście na pomysł korpowej logistyki??
Życze powodzenia. Siedem lat temu znalazłem się na starcie w podobnym korpie. Było noobowsko, smiesznie, a nawet czasami jak ktoś nas wział na celownik (rezydowalismy w Solitude), ale lepiej się bawiłem niż jak wróciłem do gry później i poprawienie politycznie wstąpiłem do UA. Korp pewnie nie przetrwa do końca roku, ale przynajmniej chłopki będą się dobrze bawić po swojemu. ;D
Jezaro:
logistyka wewnatrz korpa opanowana radzimy sobie :) a to czy korp przetrwa czy nie to sie wszystko okaze :)
Starakopara:
na Transportera to tylko Jason Statham się nadaje :)
Proxima Alland:
Ja też uważam, że lepsza zabawa jest na własną rękę. Och pewnie, czyhają na nas niebezpieczeństwa i pułapki ale to też ma swój urok. Dla mnie jest to jedna z ciekawszych opcji wśród tych, które są nam serwowane przez Polskie korporacje. Ja na przykład, stawiam na multifunkcjonalność. Zamierzam i wydobywać surowce i pomagać w logistyce i latać na ekspedycje. A jak będzie trzeba, to stanę na ochronie. Wiem, że w ten sposób nigdy nie osiągnę perfekcji w żadnej dziedzinie. W zamian dostaję możliwość zabawy w każdej z interesujących mnie opcji, kiedy tylko mi się tego zechce, lub będzie taka potrzeba.
Moje poprzednie konto, na którym grałam ponad miesiąc takie właśnie było. Wiem, że to nie długo ale szło mi nieźle.
Wiecie co mnie w pewnym momencie nieco zniechęciło do gry? To, że dla niektórych jest tylko "Jedna Słuszna Opcja" (np. uzbrojenia statku) i koniec. Wiadomo. Jedni chcą być najlepsi, inni chcą się, po prostu dobrze bawić bez potrzeby ciągłego wygrywani czy bycia najlepszym.
Super korporacja. Mam nadzieję, że wkrótce do was dołączę.
Ciekawa jestem jaką macie koncepcję korporacji. W sensie klimatu?
[VIDE] Herezja:
Zwykle ludzie multizadaniowość mają na kilku kontach po prostu. Na jednym walczą a na innym transportują. Oczywiście możesz pograć 4 lata i mieć to wszystko ale ... coś za coś.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej