Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BIORD] Bioredden - dyskusja

<< < (4/10) > >>

Nitefish:

--- Cytat: Proxima w Wrzesień 10, 2013, 14:45:50 ---...
Wiecie co mnie w pewnym momencie nieco zniechęciło do gry? To, że dla niektórych jest tylko "Jedna Słuszna Opcja" (np. uzbrojenia statku) i koniec. Wiadomo. Jedni chcą być najlepsi, inni chcą się, po prostu dobrze bawić bez potrzeby ciągłego wygrywani czy bycia najlepszym...

--- Koniec cytatu ---

Z tym uzbrojeniem statku to jest jak z wycieczką nocą w ciemny zakątek Pragi - hasasz sobie wesoło ulicą, przeskakując z nóżki na nóżkę gdy nagle do bramy wciągają Cię macki znikąd.
W owej bramie (low, null), która jest 30cm od ulicy (hi-sec) czeka garstka znudzonych, najeżonych knurów. Właśnie wpadłeś im w ręce i albo Twoje kung-fu jest lepsze niż ich kung-fu albo masz spierdalamento wyskilowane na 10 niczym struś pędziwiatr.
Brak obu z tych rzeczy oznacza, że za chwile schylisz się po mydło czy tego chcesz czy nie. Welcome in Eve.

Colonel:

--- Cytat: MGGG w Wrzesień 03, 2013, 15:12:42 ---Życze powodzenia. Siedem lat temu znalazłem się na starcie w podobnym korpie. Było noobowsko, smiesznie, a nawet czasami jak ktoś nas wział na celownik (rezydowalismy w Solitude)

--- Koniec cytatu ---

miales inna postac ale tez 'Octawius' w nazwie ?

MGGG:
Miałem dwie postacie. Pierwsza sie nazywala tak samo jak obecna, ale ja chyba skasowalem. Druga gralem troche dluzej, ale oddalem ja koledze jak odchodzilem, a ze kontakt sie urwal, to nie moglem jej odzyskac.

Proxima Alland:
Teoretycznie, metodą prób i błędów sama dojdę do tego jaka konfiguracja jest optymalna. Mnie to bawi bardziej, niż skopiowanie gotowego schematu.

Mam nadzieję, że nikt nie będzie się mnie celowo czepiał, bo wypisałam się na Centrali.  ::)

SokoleOko:

--- Cytat: Proxima w Wrzesień 11, 2013, 08:54:28 ---Teoretycznie, metodą prób i błędów sama dojdę do tego jaka konfiguracja jest optymalna. Mnie to bawi bardziej, niż skopiowanie gotowego schematu.

--- Koniec cytatu ---

Pamiętaj, że te gotowe fity standardowo robione są pod "skills all V". Młody gracz musi twórczo jest dostosować tak, żeby - zachowując ogólną ideę i zasady - zmieścić wszystko przy swoich niskich skillach.

Natomiast wynajdywanie koła od początku we własnym zakresie... bez sensu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej