Śmietnisko > Flamewar

Odp: Zimowy dodatek

<< < (4/4)

Rash'kan:

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 01, 2013, 20:20:30 ---Nie martw się. Nie masz pojęcia czego bo niczego. Cóż Ty takiego możesz mieć czego można by Ci zazdrościć ? Skoro nie masz ani kasy ani ogarnięcia.  ;D

A co do pozowania to akurat się nie mylisz, zdaje Ci się. Nie tylko to zresztą  ;D

A minusiki ? Buhahahaha...

Edit: Dopiero zerknąłem i widzę że rzeczywiście klikasz minusiki. Nie sądziłem, ze tak leczysz ten swój uporczywy ból dupy a może kompleksy... ale jeśli ma Ci pomóc... enjoy.  ;D

--- Koniec cytatu ---

Życzę Ci z całego serca, żeby tylko Twoje wypowiedzi były tak głupie, a nie całokształt.
Ech Puszek jak się przyczepia to chociaż z sensem.

Pol Kent:

--- Cytat: Rash'kan w Wrzesień 01, 2013, 20:33:28 ---Życzę Ci z całego serca, żeby tylko Twoje wypowiedzi były tak głupie, a nie całokształt.
Ech Puszek jak się przyczepia to chociaż z sensem.

--- Koniec cytatu ---
A ja Ci życzę z całego serca żebyś się zajął czymś na czym ewentualnie się znasz. Bo domorosła psychoanaliza prowadzi Cię donikąd.
Napinanie się na forum nie tylko Ci nie wychodzi ale widać też że trafiony w czuły punkt natychmiast ulegasz głębokiej frustracji.
Nie martw się, postaram się unikać komentowania Twoich wypowiedzi żeby chronić Twoje wystarczająco już jak widać skołatane nerwy. ;D

Rash'kan:

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 01, 2013, 20:49:50 ---A ja Ci życzę z całego serca żebyś się zajął czymś na czym ewentualnie się znasz. Bo domorosła psychoanaliza prowadzi Cię donikąd.
Napinanie się na forum nie tylko Ci nie wychodzi ale widać też że trafiony w czuły punkt natychmiast ulegasz głębokiej frustracji.
Nie martw się, postaram się unikać komentowania Twoich wypowiedzi żeby chronić Twoje wystarczająco już jak widać skołatane nerwy. ;D

--- Koniec cytatu ---

Aaa, to to był wyraz frustracji i uderzyłeś w mój czuły punkt?
Tak zdecydowanie to ja jestem domorosłym psychoanalitykiem.

Ty masz już gotowego posta i nie czytasz co wcześniej ktoś napisał prawda? :D

Coritsikaela Enth:
Bardzo na temat debata widzę się zrobiła.    'kto ma dłuższego'

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej