Śmietnisko > Flamewar
Odp: Zimowy dodatek
Pol Kent:
--- Cytat: Rash'kan w Wrzesień 01, 2013, 16:08:23 ---A co do pvp w maruderach hmm wydaje mi się, że zobaczymy na yt spoooro filmików jak ktoś maruderem w bastionie rozwala małe flotki :)
Trzeba tylko dużo pieniędzy i ogarnięcia :D
--- Koniec cytatu ---
No to czekamy na Twój pierwszy film.
Bo zdaje się pozujesz na takiego któremu ani kasy ani tym bardziej "ogarnięcia" ma nie brakować. ;D
Rash'kan:
--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 01, 2013, 16:42:21 ---No to czekamy na Twój pierwszy film.
Bo zdaje się pozujesz na takiego któremu ani kasy ani tym bardziej "ogarnięcia" ma nie brakować. ;D
--- Koniec cytatu ---
Zdaje się pozujesz na takiego, który nie rozumie, ani co czyta, ani co pisze.
Za to strasznie komuś czegoś zazdrości, aczkolwiek nie mam pojęcia czego.
EDIT: Aaaa już wiem to wciąż ból dupy za minusiki :D
Szakal:
Jabolex:
--- Cytat: Rash'kan w Wrzesień 01, 2013, 16:08:23 ---nie wie[dze] najmniejszego powodu, żeby to robić ...
--- Koniec cytatu ---
Jest mi niezmiernie przykro że nie widzisz.
Stevie Wonder też nie widzi, a zrobił karierę czego i tobie życzę.
Pol Kent:
--- Cytat: Rash'kan w Wrzesień 01, 2013, 16:58:41 ---Zdaje się pozujesz na takiego, który nie rozumie, ani co czyta, ani co pisze.
Za to strasznie komuś czegoś zazdrości, aczkolwiek nie mam pojęcia czego.
--- Koniec cytatu ---
Nie martw się. Nie masz pojęcia czego bo niczego. Cóż Ty takiego możesz mieć czego można by Ci zazdrościć ? Skoro nie masz ani kasy ani ogarnięcia. ;D
A co do pozowania to akurat się nie mylisz, zdaje Ci się. Nie tylko to zresztą ;D
A minusiki ? Buhahahaha...
Edit: Dopiero zerknąłem i widzę że rzeczywiście klikasz minusiki. Nie sądziłem, ze tak leczysz ten swój uporczywy ból dupy a może kompleksy... ale jeśli ma Ci pomóc... enjoy. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej