Forum Gry > Inne gry
Alienzzzz (było: Odp: Nowa gra Chrisa Robertsa (Star Citizen/Squadron 42))
HammerSnake:
Ja tam prędzej myślę, że ostatecznie przytną grafikę o 50%, co by na każdym kaszalocie poszło i mogli zarobić więcej $$. Jak to teraz miało miejsce w przypadku najnowszego Aliena. Nie mówiąc, że większość amerykanów ma maci z słabymi grafami.
tutaj jak aliena przycięli:
http://www.youtube.com/watch?v=3z2qVebxlUo
Doom:
Hammer nie bredź z tym alienem ok? Jeśli chodzi Ci o niezgodność trailera z grą to nie wiem jak ale ominąłeś info że okazało się trailer był renderowany czymś innym niż silnik gry i nie pokazywał gameplay
HammerSnake:
Doom teraz ty bredzisz. Bo to jest gameplay i na targach grali na jakimś high end kompie. Potem jak przyszło co do czego, to padły pytania kierownictwa jak to ma pójść na xboxie i na normalnym pcecie, większość ludzi, która to rozwijała poleciała, przyszli nowi i cięli aż uzyskali finalny produkt, który pójdzie wszędzie. Jest to dobrze rozpisane na necie.
Zgudi:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 26, 2013, 10:59:55 ---W 11 miesięcy zgromadzili 75% tego co potrzebują na dwa lata.
--- Koniec cytatu ---
Na powstanie wielkiej produkcji z naprawdę rozbudowanym światem gry potrzeba sporo więcej niż 21mln $. W dniu premiery otrzymamy pewną startową zawartość, która bedzie rozwijana przez następne lata. Mona X, nie chciałbyś już doczekać czasów, gdy SC będzie maga rozbudowanym MMO, będziesz wtedy starczy o 10 lat :)
Doom:
--- Cytat: HammerSnake w Sierpień 26, 2013, 12:39:52 ---Doom teraz ty bredzisz. Bo to jest gameplay i na targach grali na jakimś high end kompie.
--- Koniec cytatu ---
Poczytaj o tamtej akcji gdzie podwykonawca zatrudniał podwykonawcę który zatrudniał podwykonawcę... efekt był taki że to co było pokazywane i to co wyszło to dwie różne rzeczy mające wspólną tematykę tyle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej