Eve Online > Przedpokój
Witam ;)
Colonel:
tak z grubsza mozesz robic to:
http://swiftandbitter.com/eve/wtd/eve-wtd.jpg
buldogg:
Widziałem ten wykres już i wiem że ta gra ma wiele możliwości i dlatego szukam dosłownie mówiąc przewodnika, który pokaże mi któraś z drogi PVP bo to jest dla mnie interesujące
zeben74:
Jesli chcesz nauczyc sie pvp to tylko piractwo ale bedzie trudno bo to skok na głeboką wodę i dość kosztowne zajęcie w 1-szym etapie nauki. zacznij od skili dla fregaty T2 z osprzetem i szukaj swojego kapitana :)
Dinozauriusz II Urwiryj:
Milicja... tam jest pełno PVP i pełno niskoskillowych pilotów do zabijania. Dodatkowo prawdziwy festiwal różnorodności fitów, piraci i takie tam różne... jest też opcja żeby załąpać się na jakąś randomowa flotę, których pełno się advertuje na kanale - słowem nudzić się nie będziesz. Niektórzy mówią, że milicja jest lamerska i n00bowska, ale tak na prawdę jest tam dużo dobrych pilotów PVP. No i da radę zarobić na te wszystkie statki i fity.
[VIDE] Herezja:
Jeśli dobrze ktoś podał wcześniej ile można w milicji zarobić to po godzinie farmienia będziesz miał na statki na kilka dni. Niech zarobi równowartość nawet 70 kk to Mu starczy na co najmniej 7 do 10 statków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej