Eve Online > Przedpokój
Witam ;)
buldogg:
Witam jestem nowicjuszem gry eve strasznie podoba mi sie ta gra mam za soba 20 dni gry z ktorych jak mysle wyciagnolem duzo dobrego poszukuje osoby na prywatna nauke gry poniewaz posiadam problem z czasem w ktorym moge byc w grze sa to godzinny poranne do 15 oraz pozno nocne co uniemozliwia mi przystapienie do akademi i podjecie szkolen podstawowych. Z góry uprzedzam ze niestac mnie na placenie za abonament w grze zł poniewaz krucho z kasa oraz szukam osoby chetnej i bezinteresownej ktora pomoze mi troche i powie co i jak. Wiele czytalem o grze szukalem na tym forum jak i innych forach ale nie wszystko jest dla mnie jasne. Dlatego prosze o kontakt pod postem lub na PW chetnych udzielenia kilku, kilkunastu lekcji.
Azbuga:
szukanie chetnej i BEZINTERESOWNEJ osoby może być nieco czasochłonne :)
polecam wejście na kanal "akademia milicyjna" albo napisanie priva do "Rainbow child". akademia milicji ma bardzo elastyczne podejście do terminów szkoleń i pozwala na trialu zarobić na plexa.
Powodzenia
buldogg:
Szukam takiej osoby poniewaz tak jak pisalem krucho z kasa jest ale mysle ze w przyszlosci umialbym sie odwdzieczyc.
Dobra sprobuje w akademi milicyjnej wieczorem poniewaz musze uciekac. Aczkolwiek chetnych prosze o zgłaszanie sie ;)
zeben74:
Dobrze by było jakbys sprecyzował jakich info o grze szukasz i w jakim kierunku sie chcesz rozwijac
buldogg:
hehe wiesz po 20 dniach gry ciężko jest mi powiedzieć w jakim kierunku chce się rozwijać ponieważ nie znam jeszcze wszystkich możliwości. Liczę na to że ktoś przedstawi mi jakiś ciekawy kierunek gry i pokaże mi jego drogę rozwoju. Poszukuje pomocy w wyborze kierunku, pokazaniu w jaki sposób mogę zarobić na plexa oraz z biegiem czasu i z wynikającej sytuacji pomocy, odpowiedzi na pytania, ( skrzyczenia/ zwyzywania oby jak najmniej ) oraz skierowania na dobrą drogę i wyjaśnienia błędów wielkimi literami ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej