Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Rentier - czy nalezy go kochac

<< < (11/17) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 26, 2013, 14:54:27 ---Ostatnio nawet brat który postanowił się pobawić w EVE w handel (bo taką ma fantazje) narzekał że nie idzie się o nic zapytać na polish bo zaraz mu tłumaczą jak to fajnie iść do milicji i jaki to jest głupi latając z towarem... ludzie - ile można, zaczyna to być monotonne.

--- Koniec cytatu ---
To akurat nic nowego. Na Polishu nigdy nie można się było o nic zapytać.  ;D ;D ;D

Okropniak:

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 26, 2013, 15:51:59 ---To akurat nic nowego. Na Polishu nigdy nie można się było o nic zapytać.  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

ee nie - sam się pytałem i nawet dostawałem rozsądne odpowiedzi.
a nawet ktoś mi przesłał 30kk na dobry początek! kto pamięta początki początków wie ile to znaczy :)
fakt - było to laaata temu, długo przed milicją i ich klakierami.

Azbuga:
wtedy gdy cukierka obiecywali tylko klakierzy z null :) huehuehue

Okropniak:

--- Cytat: Azbuga w Wrzesień 26, 2013, 16:06:44 ---wtedy gdy cukierka obiecywali tylko klakierzy z null :) huehuehue

--- Koniec cytatu ---

no - takie życie że tylko oni mieli wtedy cukierki - z tym się kłócić nie będę. :)

Colonel:
moze za stary jestem na komputerowe gierki...ale milicja kojarzy mi sie tylko z jednym:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1e/Samoch%C3%B3d_polskiej_Milicji.jpg

czemu nie nazwano tego przykladowo tak ? :

Matari Freedom Fighters - Guerrilla ?
Amarr Empire Royal Legion - Legionnaire ?
Caldari Interstellar Navy -  Marine ?
Gallente Federal Defence Forces - Federal ?

Gdyby tak bylo, Jakos chetniej dalbym sie nabrac na zajebistosc powyzszych instytucji

Dear CCP, what kind of people you employ ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej