Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Rentier - czy nalezy go kochac
Anthar:
--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 21, 2013, 16:15:08 ---Ej nie działa(...)
--- Koniec cytatu ---
^^ pasuje jak ulal ;)
Rash'kan:
Stary dobry Anthar :D
Filip Bonn:
--- Cytat: Anthar w Sierpień 21, 2013, 15:32:22 ---
Dzieki FW mamy :
- pro, uber, pvp w t1 frejkach zaladowanych na maxa stabami ( czasem i crusy sie trafiaja)
- akademie, ktore ucza jak wyglada pvp w low ( wsiadasz w najtansza frejke/deske/crusa , wrzucasz staby i jak ktos sie pojawia to sperd....)
- ujemny przyplyw graczy PL do eve - jak zobacza na czym te PVP polega - to szybko sie zniechecaja
- farmerow lpkow , ktorzy chwala sie ile to nie zarobili setek milionow iskow - aby sobie "pvp" w t1 frejce zafundowac
( pewie o czyms zapomnialem)
Flame below.
TY
--- Koniec cytatu ---
tak myślę o osobach które uważają ,że pvp jest tylko w DUŻYCH statkach
Have a nice day ;)
GlassCutter:
--- Cytat: mapryl w Sierpień 21, 2013, 18:46:43 ---tak myślę o osobach które uważają ,że pvp jest tylko w DUŻYCH statkach
Have a nice day ;)
--- Koniec cytatu ---
Mi osobiście nie przeszkadza że ktoś czerpie fun w przerzucaniu psich kup w piaskownicy, jego grabki jego fun. Byle piasek nie leciał na sąsiadujący z piaskownicą tor po którym ścigają się ci w "dużych" zabawkach ;)
Jan Morgenstern:
Porownanie FW i rentierki to poziom abstrakcji powyzej normy. Co ma jedno do drugiego? Argumenty za i przeciw w pierwszym poscie nadaja sie do wydrukowania w Fakcie i doskonale pasowalyby tam pod wzgledem obiektywnosci i rzetelnosci :D. Anthar az tak cieplo czy bardzo sie nudziles?
W EVE jest miejsce dla kazdego i dlatego kazdy z nas moze robic to co lubi. Tylko sie do tego nie chcemy przyznac. Potrzebni sa gornicy, kerbirzy, producenci, milicjanci i pefaulperzy. Pewnie i kominiarze tez by znalezli dla siebie miejsce. Zmiany w jednym odbijaja sie bardzo szybko na pozostalych elementach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej