Forum Gry > Inne gry
EvE VR 2014
Colonel:
to co? odpalac boty i robimy zrzutke...
kazdy z akcjonariuszy trzyma sprzet u siebie do pierwszego żygania :]
Komi:
Kupię sprzęt i wrzucę w koszta firmy. Do filmów 3d się przyzwyczaiłem do tego też.
Wysłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 4
GlassCutter:
--- Cytat: Lt Rook w Sierpień 20, 2013, 21:37:21 ---ja to kupie jeśli to będzie coś więcej niż Colonel wydumał ze swojej kulawej szklanej kuli :P
sprzęt fajny swoją drogą, ale EVE VR jako pilot fightera, e, y, yh, meh, no thanks.
--- Koniec cytatu ---
No ale jak to sobie wyobrażasz? To będzie war thunder w kosmosie, nic więcej nic mniej. Idealnie wpisują się w to fightery, statku z ruchomymi wieżyczkami i pierdylionem modułów się nie ogarnie solo. Modowanie będzie pewnie mocno rozbudowane, a nie jak w samolotach i jeśli gra będzie dostępna też na zwykły monitor/telewizor to to nie może się nie udać.
Lt Rook:
GlassCutter, no przestań, zakładam że wiesz czym są fightery, czyli że mamy czekać w kolejce aż będzie bitka na carriery/supery? Owszem nie mało tego, ale grywalne pozycje na taki sprzęt mają to do siebie że dołączasz do gry kiedy chcesz i masz zajęcie, a nie siedzisz jak ten tłumok i czekasz aż padnie w EVE polecenie wypuszczenia fighterów, i co wtedy? powiedzmy że jest 1000 fighterów z carrierów na gridzie, 1000 osób może grać w EVE VR w tym momencie? A reszta co ? Siedzi i gapi się na "5234 in queue" ? Toż to kpina.
A jak zabiją Ci fightera, to co? To się tak kupy i konwencji nie trzyma tak że szkoda gadać, ja rozumiem że mogą na potrzeby EVE VR nagiąć coś, np. pilot fightera budzi się w carierku, "wsiada" w nowy i leci, ale jeśli to ma być w New Eden to może tam siedzieć i czekać do usranego rozładowania, bo dziś akurat są sentry na tapecie.
GL&HF!
GlassCutter:
Nie czytałem newsów na temat eve vr, ale to raczej maja być arenki 15 na 15. Na fan feście nie mówili raczej nic o integracji z eve. Akurat w tym momencie na TS'ie rozprawialiśmy o tym co działo by się po takim połączeniu. Nawet gdyby kiedykolwiek udało się zebrać tylu graczy w eve vr żeby zaludnić bitkę to oni strzelaliby we wszystko tylko nie w primary ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej