Forum Gry > Inne gry

EvE VR 2014

<< < (3/9) > >>

Rash'kan:

--- Cytat: Naicinh w Sierpień 20, 2013, 20:20:21 ---normalnie darmo ziom...no troll

--- Koniec cytatu ---

no pewka, akurat mam 300 dolarów i tak własnie też pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie je wydać na sprzęt w którym nie będzie sie dało wytrzymać dłużej niż 15 minut :D

Colonel:
trafilo mi sie grac na podobnej podkladce do myszy przylepionej do gęby...
srednio to widze bo to zwyczajnie oszukuje blednik,
po 30-40 minutach, nerwowych ruchow glowy, zwyczajnie chce sie pawia puscic

Naicinh:

--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 20, 2013, 20:26:26 ---no pewka, akurat mam 300 dolarów i tak własnie też pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie je wydać na sprzęt w którym nie będzie sie dało wytrzymać dłużej niż 15 minut :D

--- Koniec cytatu ---

Napewno nie patrzyli na polskie zarobki jak ustalali cene ale na zachodnia europe/stany cena jest bardzo przystepna. Bedzie isc jak swieze bulki. Sa klawiatury co tyle kosztuja  :P

Lt Rook:
Teraz to już nie chodzi o zarobki, stać Cię aby wymieniać co 6-8 miesięcy smartphone na najnowszy flagowy model, ulubionej marki?
Mnie nie, a jest to urządzenie wiele bardziej użyteczne niż dowolny VR.
Jeśli będzie wsparcie i "FUN" bo tylko o to ostatnie ostatecznie chodzi w tego typu sprzęcie, tak jak pisałem wyżej, jeśli będą gry które będą z tym magnesem, chętni znajdą się sami.
A odnośnie tego EVE VR, będziemy tam latać droną? fighterem? shipem? Bo podpaliłem się a teraz patrzę na spokojnie i... dwie pierwsze opcje to jest erm... RLY ?
A jeśli trzecia to jakimi shipami, jakoś sobie nie wyobrażam takiej rozgrywki w Rokhu albo geddonie  >:D to nijak dogfightowe statki są, jak zresztą większość, z drugiej strony kierować produkt do pewnego grona odbiorców, tych latających wyłącznie frytkami, no kurde śmierdzi mi troszkę spłaszczeniem świata EVE, bo EVE nie muszę mieć zdolności manualnych aby wygrać taki godfight, mam mysz i klawiaturę, tam wygląda że będzie potrzeba, widzę tu sprzeczność której nijak nie umiem wpisać w realia.

Colonel:
tu chodzi tylko o polatanie sobie fighterem, zrob zooma na kabinke a zobaczysz ze w srodku jest pilot ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej