Śmietnisko > Flamewar

Odp: POLITYKA W EVE

<< < (6/7) > >>

Dagund:
Chłopaki z C0venu co zrobiliście biednemu Alice9?!
zły dotyk boli całe życie co widać, słychać i czuć...

akira akawa:

--- Cytat: Alice9 w Sierpień 16, 2013, 20:49:10 ---jak już mnie wywołujesz do tablicy to - po prostu skompromitowaliście się w środowisku polskich graczy - więc jedyną opcją są zachodni gracze którzy jeszcze was nie znają i chcieli by się z wami bawić.
Zamiast dać covenowi zdechnąć i mieć trochę honoru, zacząć coś nowego, to trwacie z odrąbaną głową, ręką i hujem.  :)
Dziękuję.

--- Koniec cytatu ---

Aleya Holston , ale dupa boli ...  8)

HammerSnake:
Swoją drogą ktoś się pytał dlaczego Alice ma tyle plusów mimo, że wszystkie posty na minusie. Po prostu system jest tak zrobiony, że respekt może się tylko powiększać. Nie trzeba mieć żadnych altów, albo Mando to tak ustawił  8).

Rash'kan:

--- Cytat: HammerSnake w Sierpień 18, 2013, 15:12:54 ---Swoją drogą ktoś się pytał dlaczego Alice ma tyle plusów mimo, że wszystkie posty na minusie. Po prostu system jest tak zrobiony, że respekt może się tylko powiększać. Nie trzeba mieć żadnych altów, albo Mando to tak ustawił  8).

--- Koniec cytatu ---

No co Ty??
Wydawało mi się, że to było wytłumaczone właśnie w tym temacie, gdzie ten ktoś pytał ;]

Alice9:

--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 18, 2013, 15:29:28 ---No co Ty??
Wydawało mi się, że to było wytłumaczone właśnie w tym temacie, gdzie ten ktoś pytał ;]

--- Koniec cytatu ---

"Aleya Holston , ale dupa boli ...  8)"

fakt ale nie mnie   :-* -
powiedz mi lepiej akirciu czy już na fuel do cariera to masz aby pomoc w akcji bo komenty na kb są boskie  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej