Śmietnisko > Flamewar

Odp: POLITYKA W EVE

<< < (5/7) > >>

Naicinh:
Prosze sie tutaj nie denerwowac, moj post mial na celu poinformowanie kolegi HammerSnejka dlaczego ludzie pisza na kb po angielsku. Moze forma nie byla az taka "kij w dupie" jak posty Cata, ale przeciez nie wszyscy musimy postowac tak samo. Jak bylem w C0venu to mi przeszkadzalo bardzo ze dla jednej osoby floty prowadzone sa po angielsku i wiem ze takich osob jak ja jest/bylo wiecej. Teraz juz mi to nie przeszkadza. Jescze tylko dla osob nie w C0venu napisze, ze na forum rowniez znajduja sie osoby ktore usilnie staraja sie "namowic" innych do pisania po angielsku. Osobiscie uwazam ze przez to stracili i straca wielu polskich pilotow ale zyskaja miedzynarodowch. Czy jest to dobra wymiana, sami sobie na to musza odpowiedziec. A moze odpowiedza nam tutaj?

WhiteCat:
Jak na razie straciliśmy głównie PBN  8)

Alice9:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 16, 2013, 11:55:28 ---A moze znalazl bys sobie po prostu jakis inny temat do postowania, Tobie i tak wszystko jedno co piszesz a nam raczej nie jest wszystko jedno co czytamy, wiec chyba wszyscy by na tym skorzystali. Umowmy sie, ze c0ven smierdzi, same kerbiry i romanianie i boty i co tam jeszcze, co tylko chcesz, tylko przenies sie ze swoja radosna tworczoscia np. do tematu Herezji albo pogadaj sobie z Alice9. Dzieki.

--- Koniec cytatu ---

jak już mnie wywołujesz do tablicy to - po prostu skompromitowaliście się w środowisku polskich graczy - więc jedyną opcją są zachodni gracze którzy jeszcze was nie znają i chcieli by się z wami bawić.
Zamiast dać covenowi zdechnąć i mieć trochę honoru, zacząć coś nowego, to trwacie z odrąbaną głową, ręką i hujem.  :)
Dziękuję.

Isengrim:

--- Cytat: Koszyk w Sierpień 15, 2013, 19:57:08 ---C0ven teren odzyskał boty już uruchomione. http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=19200122 trzeba je jeszcze skonfigurować na nowo , ale to tylko kwestja czasu :)

--- Koniec cytatu ---

Wlasnie, dalbys namiar na jakiegos solidnego bota jakich uzywacie w Northern Associates, co by sie tak glupio nie dawaly zlapac?

Rash'kan:

--- Cytat: Alice9 w Sierpień 16, 2013, 20:49:10 ---jak już mnie wywołujesz do tablicy to - po prostu skompromitowaliście się w środowisku polskich graczy - więc jedyną opcją są zachodni gracze którzy jeszcze was nie znają i chcieli by się z wami bawić.
Zamiast dać covenowi zdechnąć i mieć trochę honoru, zacząć coś nowego, to trwacie z odrąbaną głową, ręką i hujem.  :)
Dziękuję.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej