Forum Gry > Inne gry
WildStar
Qlko1:
--- Cytat: Herezja w Sierpień 03, 2013, 17:27:27 ---W poprzednim poście chciałem dać do zrozumienia, że twórcy gier starają się tworzyć gry dla co raz młodszego odbiorcy i tym samym dawać pewne wzorce zachowań. O tym jakie one są to już inna kwestia.
Owoc zmian może przyjąć formę jaką widzimy filmie podanym poniżej.
--- Koniec cytatu ---
To, co widzimy w filmie podanym poniżej, bierze się raczej z bezstresowego wychowywania tych małych kryminalistów.
Mordercy po kal of djuty? kuźwa herezja...
Jabolex:
--- Cytat: qlko1 w Sierpień 04, 2013, 13:27:12 ---To, co widzimy w filmie podanym poniżej, bierze się raczej z bezstresowego wychowywania tych małych kryminalistów.
--- Koniec cytatu ---
Wychowywania napisałeś, a gdzie tu jest to wychowywanie? (pytanie retoryczne).
Wielki offtop - nie ma bezstresowego wychowania, (jest tylko jego brak), a to jest określenie wymyślone przez tych którzy nie radzą sobie z wychowywaniem bez "pasa".
Bezstersowe wychowanie < wychowanie > wychowanie poprzez tresurę.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: qlko1 w Sierpień 04, 2013, 13:27:12 ---To, co widzimy w filmie podanym poniżej, bierze się raczej z bezstresowego wychowywania tych małych kryminalistów.
Mordercy po kal of djuty? kuźwa herezja...
--- Koniec cytatu ---
qulko1 myślałem, że wiesz o prowadzeniu przeze mnie kafejki przez dobrych kilka lat.
Widziałem zmiany jakie zachodziły w społeczeństwie (konkretnie dzieci i młodzież). Zbiegły się one w czasie z tzw bezstresowym wychowaniem i zaistnieniem tzw. hip hopu. Z moich wieloletnich obserwacji wynika, że większość z tzw "trudnej młodzieży" z upływem lat wyszła "na prostą" ale nie wszyscy. Za to współczynnik agresywności wśród młodzieży wzrasta z każdym rokiem.
Obecnie najbardziej popularne wiadomości to te gdzie ktoś kogoś zabił lub okaleczył. Gry jakie dzieciaki lubią najbardziej to tzw strzelanki i gry pokroju GTA. Są one popularne już od wielu lat.
Pisze to jako osoba, która mogła patrzeć na zmiany wielu dzieci a nie tylko wybranych jednostek przez dobrych kilka lat (+ - 9 lat).
Goomich:
--- Cytat: Herezja w Sierpień 04, 2013, 16:05:06 ---qulko1 myślałem, że wiesz o prowadzeniu przeze mnie kafejki przez dobrych kilka lat.
Widziałem zmiany jakie zachodziły w społeczeństwie (konkretnie dzieci i młodzież). Zbiegły się one w czasie z tzw bezstresowym wychowaniem i zaistnieniem tzw. hip hopu.
--- Koniec cytatu ---
http://www.newser.com/article/da7tcbd80/hot-under-the-collar-study-says-for-every-degree-warmer-risk-of-violent-crime-war-inches-up.html
Bloders:
--- Cytat: Herezja w Sierpień 04, 2013, 16:05:06 ---qulko1 myślałem, że wiesz o prowadzeniu przeze mnie kafejki przez dobrych kilka lat.
Widziałem zmiany jakie zachodziły w społeczeństwie (konkretnie dzieci i młodzież). Zbiegły się one w czasie z tzw bezstresowym wychowaniem i zaistnieniem tzw. hip hopu. Z moich wieloletnich obserwacji wynika, że większość z tzw "trudnej młodzieży" z upływem lat wyszła "na prostą" ale nie wszyscy. Za to współczynnik agresywności wśród młodzieży wzrasta z każdym rokiem.
Obecnie najbardziej popularne wiadomości to te gdzie ktoś kogoś zabił lub okaleczył. Gry jakie dzieciaki lubią najbardziej to tzw strzelanki i gry pokroju GTA. Są one popularne już od wielu lat.
Pisze to jako osoba, która mogła patrzeć na zmiany wielu dzieci a nie tylko wybranych jednostek przez dobrych kilka lat (+ - 9 lat).
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie osoby co zabija to sam się wyleczą... pójdą siedzieć i będzie coraz mniej psychicznie chorych osób ..
jestem pewien że ci co tworzą tą grę to nie po to aby resocjalizować tylko dać nowy styl rozgrywki ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej