Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna domowa w Providence
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 01, 2013, 06:44:11 ---Nie no 24h to to optymalny czas dla nullsekowego alliansu zeby zabrac swoje assety do innego regionu; dziwie sie ze jeszcze maja zal. Szeregowi memberzy ktorych akurat nie bylo bo praca/wakacje/whatever sami sa sobie winni, nawet w przerwie od zajec mozna w te 15 minut sobie przejzec na szybkosci kugu/dotlan/evenews24/jabbera, zeby byc zawsze na bierzaco i zeby takie sytuacje nie zaskakiwaly. Co za amatorzy i casuale, dobrze im tak.
--- Koniec cytatu ---
Gwoli ścisłości, dostali 24h na opuszczenie Provi nie bedąc zresetowanym, czyli wciąż caly dostęp do JB itp, czyli 3 skoki do hiseka. Po ustalonym czasie zostali zrestetowani do neut, czyli dalej byli bezpieczni z powodu NRDS, w mailu aliansowym było zresztą wyraźnie napisane że jest zakaz strzelania. Minusa zaliczyli po tym jak sami zaczęli atakować mieszkańców Provi.
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 01, 2013, 06:15:24 ---@Sokole, trafiłeś kulą w płot, w tym przypadku arogancją wykazał sie CEO Soundów, liderszip CVA próbował ułagodzić sprawę. Zresztą te wydarzenia były taka kroplą przeważającą szalę, zgrzyty na poziomie dyplomatycznym już były wcześniej. Nie wiedziałem że znasz liderszip CVA osobiście, bo ja np. nie znam liderszipu twojego Verge i nie nazwe ich bucami, ot kultura mi na to nie pozwala.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie mówię o obecnym leadershipie CVA, tylko o "kulturze korporacyjnej" tej organizacji. Poczucie wyższości i chęć dyrygowania innymi - to jest Wasza polityka. Bitchslap od AAA trochę CVA uspokoił, ale widzę, że "odrosło".
I nie obrażaj inteligencji ludzi na tym forum oznajmiając, że "wszystko jest na EN24", podczas gdy jest to po prostu "oficjalne stanowisko CVA". Fakt, The Mittani podkręca temat tekstem o wojnie, natomiast daje się wypowiedzieć drugiej stronie, która właśnie wskazuje na tą arogancję CVA. "Bend the knee", anyone?
Nie muszę "znać liderów CVA osobiście" - walczyłem z tym rakiem lata temu i gdyby dziś jeszcze działało coś podobnego do dawnego Ushra'Khan, pewnie robiłbym to nadal.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 01, 2013, 10:52:09 ---Ja nie mówię o obecnym leadershipie CVA, tylko o "kulturze korporacyjnej" tej organizacji. Poczucie wyższości i chęć dyrygowania innymi - to jest Wasza polityka. Bitchslap od AAA trochę CVA uspokoił, ale widzę, że "odrosło".
I nie obrażaj inteligencji ludzi na tym forum oznajmiając, że "wszystko jest na EN24", podczas gdy jest to po prostu "oficjalne stanowisko CVA". Fakt, The Mittani podkręca temat tekstem o wojnie, natomiast daje się wypowiedzieć drugiej stronie, która właśnie wskazuje na tą arogancję CVA. "Bend the knee", anyone?
Nie muszę "znać liderów CVA osobiście" - walczyłem z tym rakiem lata temu i gdyby dziś jeszcze działało coś podobnego do dawnego Ushra'Khan, pewnie robiłbym to nadal.
--- Koniec cytatu ---
Wszystko sie sprowadza tylko do jednego, nie znasz tej organizaji, styczność z CVA miałeś kilka lat temu, a informacje bierzesz z płaczów jakiegoś typa na theshittani, który nawet nie jest wiarygodny.
Nie obrażam niczyjej inteligencji, inteligentny człowiek nie wypowiada się na tematy polityki wewnętrznej jakiejś organizacji kompletnie jej nie znając, a cała wiedze opiera na tabloidach i na podstawie czegos co kiedyś z daleka widział.
Jeśli wolisz wierzyc w jakieś bzdury z medium tak wiarygodnego jak SE czy Fakt.... cóz, twój nie mój problem ;D
Fakty i komentarz na temat "największej dramy EVE" na prośbe przedstawiłem, co z tym zrobisz, to tez twój problem. Osobiście zwisa mi w co i kto wierzy.
Dla mnie możesz posądzić CVA nawet o propagowanie wiary w latającego potwora spagetti ;D
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 01, 2013, 11:13:34 ---Wszystko sie sprowadza tylko do jednego, nie znasz tej organizaji, styczność z CVA miałeś kilka lat temu, a informacje bierzesz z płaczów jakiegoś typa na theshittani, który nawet nie jest wiarygodny.
--- Koniec cytatu ---
LOL, czy Ty w realu jesteś Jerzym Urbanem?
Z CVA miałem do czynienia przez dłuższy okres i to co napisał Ali Aras dokładnie odpowiada moim doświadczeniom, dlatego uważam to za wiarygodne.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 01, 2013, 11:36:40 ---LOL, czy Ty w realu jesteś Jerzym Urbanem?
Z CVA miałem do czynienia przez dłuższy okres i to co napisał Ali Aras dokładnie odpowiada moim doświadczeniom, dlatego uważam to za wiarygodne.
--- Koniec cytatu ---
Tak...bo strzelałeś sie z nimi pare lat temu... :P Cóż za świetny sposób na poznanie współczesnej polityki wewnetrznej aliansu ;D
Nie rozumiem tez do czego chcesz mnie przekonać, do tego żebym stwierdził że ten płaczek z theshittani (zatajający nota bene kilka waznych faktów żeby jego historyjka brzmiała załośniej) ma racje, a fakty są fałszem? W przeciwieństwie do ciebie jestem w centrum wydarzeń i po prostu wiem lepiej :)
A i przekonywać fanów tabloidów też nie mam zamiaru.
P.S.: odpowiedz mi na jedno pytanie, czy np. Coven daje sobie dyktować warunki i politykę przez swoich rentierów? Ja rozumiem że CVA cie brzydko dotknęło i została jakaś dziwna fobia, ale pretensja że alians który pozwolił łaskawie zamieszkać komuś na swoim terenie i żąda przestrzegania jego praw jest co najmniej śmieszna :)
Jeszcze jedno, nie interesuje mnie co było dawno temu, sprawa jest teraźniejsza a nie paroletniatemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej