Eve Online > PVE
[PVE] Maelstrom
deckard:
Wybierasz statek pod npce jakie głownie będziesz miał i odległości na których latają.
Jak masz 90% npce na 10 km to nie używasz artów.
Jak większość jest na 30 to nie używasz ac chyba ze masz statek z bonusami do tego połowie fallofa masz ok 75% 80% dps potem leci na łeb na szyje.
Każde latanie przewarpowanie to marnowanie twojego czasu wiec pamiętaj o tym składając fit.
GlassCutter:
--- Cytat: deckard w Lipiec 28, 2013, 14:00:12 ---Dokładnie z tego samego powodu nie używasz ab, misji nie latam od dawna ale w tej kwestii nic sie nie zmieniło liczy sie czas w jakim ja robisz i każde latanie go wydłuża.
Do wykonania misji potrzebujesz ok 15 minut w najlepszym razie. przy ciągłym dps-ie nie wytankujesz i musisz odwarpowac - co jest koszmarna stratą czasu. Stad takie fity sa nieopłacalne. To może się sprawdzać w 00 gdzie masz 1 poket.
Szczególnie stabilny tank jest potrzebny na misjach gdzie npce lądują na close, bo tam z miejsca masz duży dps i nie ma mowy o pulsowaniu.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak to robisz że potrzebujesz na misjach stabilnega capa, ale fakt z artami może tak być, bo zwyczajnie tracisz dps na trackingu. Mael nigdy nie potrzebował być dla mnie cap stable. Zwyczajnie robisz coś źle.
Dla mnie EOT.
deckard:
--- Cytat: Rash'kan w Lipiec 28, 2013, 14:12:18 ---Misje w null secu i high secu niczym się nie różnią, jeżeli chodzi o mechanikę deckard.
Wcale nie ma 1 pocketu.
--- Koniec cytatu ---
Miałem na myśli anomalki 1 poket możesz lecic w 1 kierunku wyjść za optymal npcy, naładować capa, odwarpic przywarpic masa mozliwosci kombinacji. Na misji czy to ls 00 czy hs masz poket musisz dobić do bramki, a jak odwarpisz to wszystko od poczatku.
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 28, 2013, 14:19:08 ---Nie wiem jak to robisz że potrzebujesz na misjach stabilnega capa, ale fakt z artami może tak być, bo zwyczajnie tracisz dps na trackingu. Mael nigdy nie potrzebował być dla mnie cap stable. Zwyczajnie robisz coś źle.
Dla mnie EOT.
--- Koniec cytatu ---
Cytując Ciebie
Nie wiem jak ty latasz ze tracisz dps na trakingu, mi się to nie zdarza. Sugeruje celować w statki wroga/npcy może to pomoże
Nawigacja
Idź do wersji pełnej