Eve Online > Dyskusje ogólne
Konkurs EVE Online oraz SteelSeries. Nagrody dla każdego!
Ulf Nitjsefni:
Próg wejścia jest bardzo duży. Bardzo bardzo jeśli mam być szczery. Ja sam podchodziłem do EvE kilka razy (konto od 2008 roku!) I dopiero teraz dzięki ludziom z UA, PBN i Bufu oraz Akademii Milicyjnej stwierdzam, że " jestem wkręcony" i zostaję na stałe. Nie popełnj tych błędów co ja. To nie jest gra, którą solo rozgryziesz w dwa dni. Ucz się od doświadczonych graczy.
Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4
Aer:
Właśnie tego typu opinie dominują w internecie. Że jest strasznie ciężko się wgryźć w tę grę, ale potem daje dużo satysfakcji. No nic, dorwałem ten trial 30-dniowy z konkursu, popróbuję i zobaczy.
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lipiec 22, 2013, 14:52:48 ---Nie popełnj tych błędów co ja. To nie jest gra, którą solo rozgryziesz w dwa dni. Ucz się od doświadczonych graczy.
--- Koniec cytatu ---
A jakie to były błędy? Chciałeś za dużo, za szybko? Na forum na pewno są jakieś poradniki dla początkujących, więc może nie będzie ze mną tak źle :D
Isengrim:
Znajdź w grze kanał korporacji Unseen Academy, to "szkoła" dla polskojęzycznych graczy. Inne organizacje dla nowych też są.
I generalnie rada - nie ufaj nieznajomym, nie ufaj ludziom, którzy oferują dobre deale, nie ufaj ogłoszeniom w grze... W ogóle nikomu nie ufaj. :)
HammerSnake:
świstak siedzi i zawija je w te sreberka jeśli to nie jest ktoś pracujący w agencji pr'owej steelseries czy inna usługa za parę dolców tysiąc likeów :P.
W Polsce taniej jest nająć studenta niż pisać bota. 8)
ManganMan:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lipiec 22, 2013, 14:52:48 ---Próg wejścia jest bardzo duży. Bardzo bardzo jeśli mam być szczery. Ja sam podchodziłem do EvE kilka razy (konto od 2008 roku!) I dopiero teraz dzięki ludziom z UA, PBN i Bufu oraz Akademii Milicyjnej stwierdzam, że " jestem wkręcony" i zostaję na stałe. Nie popełnj tych błędów co ja. To nie jest gra, którą solo rozgryziesz w dwa dni. Ucz się od doświadczonych graczy.
Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4
--- Koniec cytatu ---
Cóż, ja też mam ten problem od 2008 roku (także!)
Dzięki za wskazówkę :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej