Eve Online > Dyskusje ogólne
Konkurs EVE Online oraz SteelSeries. Nagrody dla każdego!
ManganMan:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 22, 2013, 13:27:49 ---Mangan, rozmawiasz z botem / gosciem uzywajacym google translatora. :)
--- Koniec cytatu ---
Ale info przekazywane przez tego bocika są o dziwo realne (żaden reklamowy shit, i swear) :o
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lipiec 22, 2013, 13:52:43 ---Link podany przez nich nie działa...przynajmniej mi.
--- Koniec cytatu ---
Lol mi działa (link kieruje cię tutaj: https://www.facebook.com/SteelSeries/app_203880543018005)
Aer:
--- Cytat: ManganMan w Lipiec 22, 2013, 13:22:42 ---Wiesz, przytłaczającej części Polish Community (i nie tylko) ten trial jest raczej zbędny, prawda?
--- Koniec cytatu ---
A może ktoś z Polish Community ma znajomych, których chciałby wciągnąć w grę, ale nie chcą od razu płacić? ;)
--- Cytat: KoMic w Lipiec 22, 2013, 13:37:30 ---ja bym to raczej nazwal botem reklamowym. czyli do smiecia z tym shitem
--- Koniec cytatu ---
Bot reklamowy? Dodałem konkurs, bo uznałem, że kogoś może zainteresować. Wygranie takiej podkładki z podpisami twórców, to chyba fajna sprawa dla fanów. A konkurs oficjalnie organizowany przez CCP, więc chyba nie taki shit ;)
ManganMan:
--- Cytat: Aer w Lipiec 22, 2013, 14:27:34 ---A może ktoś z Polish Community ma znajomych, których chciałby wciągnąć w grę, ale nie chcą od razu płacić? ;)
--- Koniec cytatu ---
Się znajdzie z parę osób, ale raczej oni prędzej się załapią na 21 dniowego triala :P
--- Cytat: Aer w Lipiec 22, 2013, 14:27:34 ---Bot reklamowy? Dodałem konkurs, bo uznałem, że kogoś może zainteresować. Wygranie takiej podkładki z podpisami twórców, to chyba fajna sprawa dla fanów. A konkurs oficjalnie organizowany przez CCP, więc chyba nie taki shit ;)
--- Koniec cytatu ---
Klasyczny trolling (witaj na Centrali, masz kostkę Rubika i wiesz co masz robić) :P
Aer:
--- Cytat: ManganMan w Lipiec 22, 2013, 14:35:55 ---Się znajdzie z parę osób, ale raczej oni prędzej się załapią na 21 dniowego triala :P
Klasyczny trolling (witaj na Centrali, masz kostkę Rubika i wiesz co masz robić) :P
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za informacje :) Ostatnio właśnie mnie korci na EVE i szukając informacji, trafiłem na FB na ten post z konkursem. Tutaj żadnego info na ten temat nie znalazłem, więc pomyślałem, że może kogoś to zainteresuje. Inicjatywa jak widzę globalna, więc raczej nie żaden lokalny spam. Pewnie źle zrobiłem, że wkleiłem tak bez żadnego komentarza, bo wyszło, że rzeczywiście jestem jakimś botem haha.
A co do traila to nie ja wymyślałem takie nagrody, tylko kopiuje co znalazłem ;)
Przy okazji pytanko dla doświadczonych graczy, którzy potrafią spojrzeć na grę z dystansem. Czy EVE Online ma duży próg wejścia? Tzn. ciężko się wkręcić, ale jak już się wejdzie to "mogiła" :P
Isengrim:
To trzeba było się przywitać najpierw i we wogóle, bo tak to faktycznie sprawiłeś wrażenie "bocika".
Witamy. :)
--- Cytuj ---Przy okazji pytanko dla doświadczonych graczy, którzy potrafią spojrzeć na grę z dystansem. Czy EVE Online ma duży próg wejścia? Tzn. ciężko się wkręcić, ale jak już się wejdzie to "mogiła"
--- Koniec cytatu ---
To trochę zależy. Próg wejścia ma taki, jaki sobie ustalisz. Możesz zaczynać powoli, kopiąc skałki i klepiąc misję w tzw. Hi-Secu, tylko jest szansa, że wtedy gra znudzi Ci się dość szybko, bo poza ładnymi widoczkami jest to zajęcie dość monotonne. Możesz rzucić się na głęboką wodę i spróbować życia w bardziej niebezpiecznych rejonach, ale wtedy dla odmiany łatwo stracić wszystko co się dotąd uciułało i zniechęcić do gry - chyba, że znajdziesz sobie kolegów i kogoś kto Cię przygarnie na trudny początek. Są korporacje (grupy graczy) zajmujące się szkoleniem nowych kolegów, więc jak się wciągniesz i będziesz chciał poduczyć - to będziesz miał gdzie.
Potem u większości przychodzi fala zniechęcenia, znudzenia, a u niektórych nawet faza "nienawidzę tej chujowej gry, jest beznadziejna" ale to tak po 2-3 latach zazwyczaj, więc spokojnie, jeszcze masz czas.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej