Eve Online > Dyskusje ogólne
Zmainy w Indykach.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 18, 2013, 12:20:45 ---Moja racja jest mojsza niż twojsza, bo moja racja jest najmojsza.
--- Koniec cytatu ---
To jest forum dyskusyjne czy przytakujące?
I nie przesadzaj, jeszcze nikt tu nie zaczął nawet kłótni.
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Lipiec 18, 2013, 12:14:55 ---Skoro o grafice mowa, to chyba pora znowu pospamować devom na temat starego jump drive efektu >:D
--- Koniec cytatu ---
Jakbyś grał, to być zobaczył nowy efekt :P
A nie wiem skąd Wam się wzięło "T2 w przyszłym roku" - T2 są pierwsze w kolejce do rebalansu, więc spodziewajmy się tego na gwiazdkę.
GlassCutter:
--- Cytat: MGGG w Lipiec 18, 2013, 12:10:56 ---Nie prawda, bo afki zostały już zmienione. Reszta t2 ma być balansowana w przyszłym roku.
Trochę mniej śmiesza te narzekania na obecne t2. Bardzo mi przykro, ze statki specjalistyczne w końcu stały sie specjalistyczne, a nie służą do wszystkiego, bo szipy t1 to taki crap, że nie da się tym sensownie latać poza kilkoma wyjątkami.
--- Koniec cytatu ---
Stań przed hacem i powiedz mu to prosto w twarz
Doom:
--- Cytuj ---Jakbyś grał, to być zobaczył nowy efekt
--- Koniec cytatu ---
Zmieniali coś w najnowszym dodatku? Jak nie to to wciąż nie jest to co było. I mogą to sobie wsadzić.
--- Cytuj ---Stań przed hacem i powiedz mu to prosto w oczy
--- Koniec cytatu ---
Przecież dla niego już nawet vagas jest dla noobów. pr0 przeca latają tylko cynabalami albo t3.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 18, 2013, 12:22:46 ---To jest forum dyskusyjne czy przytakujące?
I nie przesadzaj, jeszcze nikt tu nie zaczął nawet kłótni.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie jesteście na dobrej drodze, więc moze z niej zejdźcie co?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 18, 2013, 12:25:13 ---Jakbyś grał, to być zobaczył nowy efekt :P
A nie wiem skąd Wam się wzięło "T2 w przyszłym roku" - T2 są pierwsze w kolejce do rebalansu, więc spodziewajmy się tego na gwiazdkę.
--- Koniec cytatu ---
Nowy fajny, ale do starego mu wieeeele brakuje ;) Tam sie czuło MOC ;D
W przyszłym roku tez jest gwiazdka ;D
A na powaznie, mam nadzieję że masz rację.
--- Cytat: Doom w Lipiec 18, 2013, 12:29:32 ---Właśnie jesteście na dobrej drodze, więc moze z niej zejdźcie co?
--- Koniec cytatu ---
Zastrzelić konia bo może noge złamac?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej