Eve Online > Dyskusje ogólne

Zmainy w Indykach.

<< < (7/14) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: MGGG w Lipiec 18, 2013, 12:10:56 ---Nie prawda, bo afki zostały już zmienione. Reszta t2 ma być balansowana w przyszłym roku.
Trochę mniej śmiesza te narzekania na obecne t2. Bardzo mi przykro, ze statki specjalistyczne w końcu stały sie specjalistyczne, a nie służą do wszystkiego, bo szipy t1 to taki crap, że nie da się tym sensownie latać poza kilkoma wyjątkami.

--- Koniec cytatu ---
Nie narzekam, po prostu w wielu przypadkach T2 nie nadążają za postępem technologicznym  ;) Np. takie covert cyno, w tej chwili byle t3 na minimalnych skillach przeleci gdzie chce i postawi. Do niedawna trzeba było troche poskillować żeby móc to zrobić.
Widzisz, w przyszłym roku, a może gdyby tak CCP nie zawracało se dupy indykami, te zmiany byłyby juz w tym?  ;)

--- Cytat: Doom w Lipiec 18, 2013, 12:14:55 ---Skoro o grafice mowa, to chyba pora znowu pospamować devom na temat starego jump drive efektu >:D

--- Koniec cytatu ---

Hehehe, weź bo zaczna banować za to  ;D

Lt Rook:
zaczyna się... Panowie dajcie sobie spokój to kurwa tylko indyki!

Doom:
Ne to zmarnowane roboczogodziny które mogli powinni byli przeznaczyć na coś co wymaga pilniejszej interwencji

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 18, 2013, 12:17:20 ---zaczyna się... Panowie dajcie sobie spokój to kurwa tylko indyki!

--- Koniec cytatu ---
Co się zaczyna? wymiana poglądów?

--- Cytat: Doom w Lipiec 18, 2013, 12:18:44 ---Ne to zmarnowane roboczogodziny które mogli powinni byli przeznaczyć na coś co wymaga pilniejszej interwencji

--- Koniec cytatu ---
To co? Bombardowanie pomnika w Amarr? Bo ten w Jita już w ruinie  ;D

Lt Rook:
Moja racja jest mojsza niż twojsza, bo moja racja jest najmojsza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej