Eve Online > Dyskusje ogólne

Zmainy w Indykach.

<< < (3/14) > >>

Doom:

--- Cytat: kasiarz w Lipiec 17, 2013, 23:05:44 ---Co to jest indyk?

--- Koniec cytatu ---
Slangowe określenie industriala (czytaj taczki do wożenia złomu)

--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 18, 2013, 08:05:57 ---Łatwiej będzie gankerom w hi-secu. Od razu będą mogli wyłączyć ze skanowania  indyki z dedykowanych cargo bayem do minsów, ammo  czy PI  >:D

--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie - kilkukrotnie widziałem na kb odstrzelone transporty z minerałami właśnie - przyznam bez bicia nie sprawdzałem czy to był wt czy nie, ale kilkadziesiąt tysięcy m3 zydrine to moim zdaniem i tak fajny łup, albo podobne ilości feroglu czy innego piachu t2

Czemu nie napisali w czym ma sie specjalizować linia caldari?
Matarzy widze ammo
Geje industry
a amarr i caldari?

HandEgg:
Szczerze spodziewałem się, że zredukują ilość rasowych indyków, w zamian dodając wyspecjalizowane indyki ORE. Może znowu by zaszaleli z nazwami, tak jak zrobili to z "prawem pierwszej nocy" :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Lipiec 18, 2013, 10:47:20 ---
Czemu nie napisali w czym ma sie specjalizować linia caldari?
Matarzy widze ammo
Geje industry
a amarr i caldari?

--- Koniec cytatu ---
SIGIL - Most HP - niby indyk pancerny  ;)
BADGER - Most potential Cargo and Base Cargo in role (Also battle HAM Badger) - indyk bojowy?  :-X
WREATHE - Fastest - indyk wyścigówka  ;)
Iteron - Good all-around (and Drones!?) - gallente bojowy?
BESTOWER - Most potential Cargo - najwieksza pojemność
BADGER MARK II - Launcher, Most Base Cargo - kolejny bojowy z największa zwykła ładownią (na ammo do lanczerków?)
MAMMOTH - Best travel time in role - najlepszy na starcie w warpa
TERON MARK V - Average (to balance awesome Iteron II, III, IV) - śrewdniak we wszystkim, czyli najmniej użyteczny  :P

Mówcie co chcecie, jedynie co zmienieli na lepsze to chyba Bestower, cała reszta to istny burdel na kółkach nie mający większego zastosowania.

Lt Rook:
yes yes yes!
nie mogłem się doczekać tych zmian, chyba wyślę CCP otwarty list dziękczynny, nie zdajecie sobie sprawy ile czasu, pieniędzy i energii biedne CCP DEV(ot)y muszą poświęcić aby re-balansować dla nas INDUSTRIALE.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 18, 2013, 11:00:45 ---yes yes yes!
nie mogłem się doczekać tych zmian, chyba wyślę CCP otwarty list dziękczynny, nie zdajecie sobie sprawy ile czasu, pieniędzy i energii biedne CCP DEV(ot)y muszą poświęcić aby re-balansować dla nas INDUSTRIALE.

--- Koniec cytatu ---
ejjj...no nie mów, fajnie że będzie 20 "nowych" indyków z czego może 3 użyteczne  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej