Eve Online > Dyskusje ogólne

Czy EVE będzie F2P ??

<< < (13/14) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Alice9 w Lipiec 04, 2013, 13:50:25 ---WT ma zato to czego eve nigdy mieć nie będzie - w bitwie wszyscy nie celują w 1 cel co jest jebanym absurdem. za dużo się dzieje.
rozgrywka w eve jest dla gimbusów jak się tak nad tym uczciwie zostanowisz.

--- Koniec cytatu ---

Zapewniam Cię że w EVE są tez i tacy co celują w co popadnie. Generalnie to co wydaje Ci się fajne w WT to artystyczny nieład na arcade gdzie każdy lata bez ładu i składu strzelając do tego co akurat jest bliżej. Polataj przeciwko ogarniętym grupom które osłaniają sobie plecy ;)

Żeby nie stracić na naprawach wystarczy mieć dodatnie k:d ratio... No litości

SokoleOko:

--- Cytat: Alice9 w Lipiec 04, 2013, 13:50:25 ---nie wiem jak było wcześniej ale teraz nie ma czasu naprawy samolotów - po pewnym czasie reperuja ci sie za darmochę i tyle,
ale można miec ustawione autorepowanie za zdobyte lwy po bitwie. Rate zdobywanej darmowej waluty jest na tyle duży że nie trudno na to zarobić, trudniej się robi na tierze 7+, no ale co z tego, im dalej w las powinno być trudniej  :)

--- Koniec cytatu ---

No shit, Sherlock.

Tyle, że ja rozumiem, system, w którym wypasiony samolot mogę użyć raz na dzień (jak go rozbiję). Obecnie jednak najlepsze wymagają TYGODNIA, żeby zostać naprawione lub musisz zapłacić naprawdę majątek za naprawdę. W 1.31 własnie zmniejszyli zarobki i podnieśli koszty napraw. Co z tego, że kupię sobie jakiś odrzutowiec za grosze, jak nie będzie mnie stać nim latać?

--- Cytat: Alice9 w Lipiec 04, 2013, 13:50:25 ---WT ma zato to czego eve nigdy mieć nie będzie - w bitwie wszyscy nie celują w 1 cel co jest jebanym absurdem. za dużo się dzieje.
rozgrywka w eve jest dla gimbusów jak się tak nad tym uczciwie zostanowisz.

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze, znów porównujesz rzeczy nieporównywalne. Po drugie, musisz mieć bardzo ubogie doświadczenie w Eve, bo a) PvP nie sprowadza się do "lock broadcast, push F1" i b) w WT nie ma logistyków naprawiających samoloty w locie.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 04, 2013, 14:28:49 ---Tyle, że ja rozumiem, system, w którym wypasiony samolot mogę użyć raz na dzień (jak go rozbiję). Obecnie jednak najlepsze wymagają TYGODNIA, żeby zostać naprawione lub musisz zapłacić naprawdę majątek za naprawdę. W 1.31 własnie zmniejszyli zarobki i podnieśli koszty napraw. Co z tego, że kupię sobie jakiś odrzutowiec za grosze, jak nie będzie mnie stać nim latać?

--- Koniec cytatu ---

Nie to żeby mnie problem odrzutowców dotyczył, ale z ciekawości zapytam. Piszesz o lataniu nimi w którym trybie?

HandEgg:
Wracając do tematu: http://eveion.blogspot.co.uk/2013/07/eve-to-become-f2p.html i wszystko jasne.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: HandEgg w Lipiec 04, 2013, 14:58:16 ---Wracając do tematu: http://eveion.blogspot.co.uk/2013/07/eve-to-become-f2p.html i wszystko jasne.

--- Koniec cytatu ---

to jest najlepszy pakiet :D

Super Duper XL Account (100$/45000 aurum a month)
+750% accelerated training rate
+100% to all isk payments
150mil isk paid per day
New +20 attribute implants redeemable at the start of every billing period
Free Titan of your choice at the start of every billing period
2mil free skillpoints everyday

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej