Eve Online > Dyskusje ogólne
Czy EVE będzie F2P ??
Isengrim:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2013, 12:56:04 ---Ale ja nie mówię o przypadku zbierania flot itp. Jak pisałem wcześniej, porównaj takie Provi pod wzgledem zagęszczenia ludzi i takie Immensea, Tenerifis czy Impass dla przykładu. Powiesz mi może że jest tam taki tłok że ruszyc się nie można i znaleźć wolnego paska/anomalki itp?
Może łopatologicznie - ODNIOSŁEM SIE DO STWIERDZENIA ŻE W EVE JEST CIASNOTA a nie do waszego zbierania flotek na bombery.
PS: i troszkę skromności, Południe to nie tylko Coven.
--- Koniec cytatu ---
Nie, południe to aktualnie wojna wszystkich ze wszystkimi - TRIBE/ASH vs TDS vs Neo-Stainwagon (w tym my). Plus PIZZA, Game Over. i inne mniejsze organizacje. Na razie nie ma miejsca na racenie na paskach i herpaderp na anomalkach, bo one sie koncza szybkim i bolesnym zgonem. To Ty patrzysz na EvE z okolicy kurwidolka w Providence, bedacego troche takim slumsem, gdzie wszyscy siedza sobie na glowie i wybiegaja gromada z bejzbolami jak ktos obcy do nich zabladzi. :P
MGGG:
Ouuuu, wielkim światem zapachaniało ;)
Szkoda tylko, że tej wojny nie widać na kb C0venu ;D
Isengrim:
--- Cytat: MGGG w Lipiec 03, 2013, 13:19:28 ---Ouuuu, wielkim światem zapachaniało ;)
Szkoda tylko, że tej wojny nie widać na kb C0venu ;D
--- Koniec cytatu ---
A co Ty nie wiesz jak wojny terytorialne wyglądają? Siedzisz godzinę na tytku, skaczesz, reinforcujesz posa/ihuba/stacje i wracasz krecic shipem na zabankowanej stacji. :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 03, 2013, 13:17:03 ---Nie, południe to aktualnie wojna wszystkich ze wszystkimi - TRIBE/ASH vs TDS vs Neo-Stainwagon (w tym my). Plus PIZZA, Game Over. i inne mniejsze organizacje. Na razie nie ma miejsca na racenie na paskach i herpaderp na anomalkach, bo one sie koncza szybkim i bolesnym zgonem. To Ty patrzysz na EvE z okolicy kurwidolka w Providence, bedacego troche takim slumsem, gdzie wszyscy siedza sobie na glowie i wybiegaja gromada z bejzbolami jak ktos obcy do nich zabladzi. :P
--- Koniec cytatu ---
wiesz ty co? to było żałosne... straszne, obraziłem pana Isengrima i jego Coven mówiąc że na południu nie ma czegos takiego jak ciasnota... kurde, jakis niedoceniony strasznie jesteś ;D Aaaaa.... czekaj...dostałeś tym bejzbolem po dupie i stąd uraza do CVA?
Z mojej strony EOT, dyskutować to ja mogę z inteligentnymi ludźmi, a trollować Sokolego, na co niektórych szkoda czasu nawet tego w pracy.
Isengrim:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2013, 13:27:58 ---wiesz ty co? to było żałosne... straszne, obraziłem pana Isengrima i jego Coven mówiąc że na południu nie ma czegos takiego jak ciasnota... kurde, jakis niedoceniony strasznie jesteś ;D Aaaaa.... czekaj...dostałeś tym bejzbolem po dupie i stąd uraza do CVA?
Z mojej strony EOT, dyskutować to ja mogę z inteligentnymi ludźmi, a trollować Sokolego, na co niektórych szkoda czasu nawet tego w pracy.
--- Koniec cytatu ---
Nie - czekałem, aż strzelisz focha - i sie nie przeliczyłem. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej