Eve Online > PVE

[PVE] Scorpion Navy Issue

<< < (4/7) > >>

Doom:
Mach na low skilach może mieć problem z tankiem, trzeba bedzie latać, uciekać itp, skorpionem wlecisz zmielisz polecisz dalej a tank zbytnio nie ucierpi. :P
Angele generalnie są na tyle łatwe w wytankowaniu na tym shipie że przy podwójnych hardenerach (2xexp, 2xkin) możesz wręcz ryzykować large boster co zmniejszy drastycznie cap problem

GlassCutter:
Która misja jest tak wymagająca że trzeba coś więcej niż 1x exp 1x invul? Po co marnować med sloty na tank, w szczególności na statku który ma bonusy do resistów?

Doom:
Kiedy ostatnio zaglądałeś na blokadę, ostatni pocket AE, lub world colide?

GlassCutter:
Blokade to robiłem dawno, sisterki jakoś jej nie dają.. Ale są cięższe misje, na blokadzie jest dużo czasu żeby rozwalić dps zanim doleci. AE to o tyle prosta misja że można się na ten pocket zafitować nie przejmując się tymi spawnami po 2 bs'y na wcześniejszych roomach. W World Colide nigdy nie arguje cały room na raz.

P.S. Robiłem tą nową misje co jest kilka rodzajów ratów na raz. Vargur z hardem na em i invulem w full t2 ficie ogarnia to bez problemu. Jedyne co omijałem to jammujące ścierwa, nie mam cierpliwości.

ufoman:

--- Cytat: Dux w Czerwiec 18, 2013, 10:36:09 ---Jak u matarów, to sprawdź czy w podobnym czasie nie będziesz miał skili do macha. IMO bedzie sie duzo lepiej spisywał w biciu angeli ;)

--- Koniec cytatu ---
Tajesss... gallente battleship, minmatar battleship, gunnery... może za pół roki poleci ;d
Jeśli w tym roku dotknę gallente battleship (do gili i rattla) to będzie nieźle. Załóżmy pozostanie przy Caldari i missilach w najblizszym czasie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej