Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna CFC kontra "HBC"
Martherius:
Pewnie bił te raty Gilą na anomalkach tak na prawdę po to, żeby ktoś go spróbował zgankować :x a przy okazji trzepał kasę ^^
Azotox:
--- Cytat: Rash'kan w Lipiec 09, 2013, 15:52:47 ---Wiesz jak już jest się takim petem i masz non stop participation linki, statystyki, ciśnienie na partycypację, do tego placisz podatek co miesiąc to oczekujesz czegoś więcej niż zwykły rentier :P
--- Koniec cytatu ---
To aukrat w CFC jest ciśnienie na obecność (partycypację), a tutaj koleś z TESTu chce odchodzić bo nie dostał refundacji statku.
Theronth:
--- Cytat: Skeer w Lipiec 09, 2013, 16:48:34 ---2 duże bańki w 3 tygodnie z samego bounty...? Gratuluję zacięcia, ja chyba taki wynik w rok osiągam :P
--- Koniec cytatu ---
Jak arab wieprzowiny... A jak Go wypuścić z worma to się wgryza w anomki jak Reksio w szynkę :D
GlassCutter:
--- Cytat: Theronth w Lipiec 09, 2013, 16:59:18 ---Jak arab wieprzowiny... A jak Go wypuścić z worma to się wgryza w anomki jak Reksio w szynkę :D
--- Koniec cytatu ---
Oj tam, po prostu chciał się dopasować stylem gry do ludzi z którymi latał ;)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 09, 2013, 17:13:36 ---Oj tam, po prostu chciał się dopasować stylem gry do ludzi z którymi latał ;)
--- Koniec cytatu ---
Nom... ja jak zaryłem mordą na ryj pierwszy raz na rolkach, to tez tłumaczyłem, że wzorem mistrzów Shaolin ćwiczę najpierw upadki ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej