Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna CFC kontra "HBC"
Rash'kan:
Oni po prostu przyjmują model libertariański gdzie nie ma socjala :D
Janusz Bodda Bodda Mikke :D
Theronth:
--- Cytat: Rash'kan w Lipiec 09, 2013, 15:07:36 ---Janusz Bodda Bodda Mikke :D
--- Koniec cytatu ---
Pogromca Lewackich Pszczół
SokoleOko:
--- Cytat: Vexiz w Lipiec 09, 2013, 14:24:04 ---http://www.reddit.com/r/Eve/comments/1hu7st/test_state_of_the_alliance/cay2qex
--- Koniec cytatu ---
1. Wdupił 3 Rokhy w 4 dni (hull się ubezpiecza)
2. Mieszka w Delve, gdzie przeciętny rat wygląda tak:
3. Chce przestać grać, bo nie dostał reimbursementu
No jpkm, ileż to sov-bydło wymaga trzymania za rączkę i karmienia łyżeczką. W czasie moich listopadowych "wakacji z Sanshą", gdy dzięki uprzejmości c0ven (jeszcze raz dziękuję bardzo - było fajnie!) latałem z nimi przeciw Tribalom, w 3 tygodnie zaliczyłem ponad 250 killi i 2 duże bańki w bounty z ratów w BZ-, które orałem moją PvP Gilą.
Reimbursement, seriously?
Rash'kan:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2013, 15:26:52 ---1. Wdupił 3 Rokhy w 4 dni (hull się ubezpiecza)
2. Mieszka w Delve, gdzie przeciętny rat wygląda tak:
3. Chce przestać grać, bo nie dostał reimbursementu
No jpkm, ileż to sov-bydło wymaga trzymania za rączkę i karmienia łyżeczką. W czasie moich listopadowych "wakacji z Sanshą", gdy dzięki uprzejmości c0ven (jeszcze raz dziękuję bardzo - było fajnie!) latałem z nimi przeciw Tribalom, w 3 tygodnie zaliczyłem ponad 250 killi i 2 duże bańki w bounty z ratów w BZ-, które orałem moją PvP Gilą.
Reimbursement, seriously?
--- Koniec cytatu ---
Wiesz jak już jest się takim petem i masz non stop participation linki, statystyki, ciśnienie na partycypację, do tego placisz podatek co miesiąc to oczekujesz czegoś więcej niż zwykły rentier :P
Skeer:
2 duże bańki w 3 tygodnie z samego bounty...? Gratuluję zacięcia, ja chyba taki wynik w rok osiągam :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej