Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna CFC kontra "HBC"
Jabolex:
--- Cytat: MrYogi w Czerwiec 23, 2013, 22:18:45 ---Początkowo zanosiło się ze tytek spadnie, ale CFC tak się guzdrało z zebraniem floty że wpadli dopiero jak Testy już były gotowe.
--- Koniec cytatu ---
Z mojej strony to wyglądało tak, że lag/TiDi był przeokrótny 10% TiDi przelot floty przez jeden z systemów zabierał 15-20 minut, do tego dochodziło padanie klientów... (3-4 razy miałem DC) W końcu FC stwierdził, że nie ma sensu się tak męczyć i flota skierowała się do domku. (może już było po ptoku - przy okazji) Mi klient zdechł w tunelu pomiędzy systemami relog - jakieś 20 minut zanim z portretu postaci załadowałem grid. Moja najdłuższa flota :P
MrYogi:
TiDi podczas walki większość czasu 10-15% i nie było żle, ale masakra przeskok przez gejta, chyba z 26 minut miałem tunel skoku przez niego, po czym załadował się grid i w momencie clonownia, nawet nie wiedziałem co się stało.
Ale bitka fajna
SokoleOko:
--- Cytat: MrYogi w Czerwiec 23, 2013, 23:10:27 ---TiDi podczas walki większość czasu 10-15% i nie było żle, ale masakra przeskok przez gejta, chyba z 26 minut miałem tunel skoku przez niego, po czym załadował się grid i w momencie clonownia, nawet nie wiedziałem co się stało.
--- Koniec cytatu ---
Cieszy mnie wyraźny postęp w komforcie walki w czasie blobfestów i to, że już nie ginie się patrząc w black-screena :D
WhiteCat:
--- Cytat: MrYogi w Czerwiec 23, 2013, 23:10:27 ---TiDi podczas walki większość czasu 10-15% i nie było żle, ale masakra przeskok przez gejta, chyba z 26 minut miałem tunel skoku przez niego, po czym załadował się grid i w momencie clonownia, nawet nie wiedziałem co się stało.
Ale bitka fajna
--- Koniec cytatu ---
Przez tą Waszą bitkę zwaliliśmy timer w Eso, mieliśmy tidi rzędu 10% w 4gq przy 300 osobach i bez żadnego strzelania, ludzie przez pół godziny lecieli tunelem. :-X
CCP sucks.
VonBeerpuszken:
A ja myślałem że to ja taki zdolny, że wskakując samotnie do pustego systemu w Insmother wygenerowałem TiDi 60% .... Eh, znów to zasługa kogoś innego :-X
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej