Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna CFC kontra "HBC"

<< < (28/61) > >>

Martherius:
Mi by było wstyd prosić o reimbursa destroyera. Szefostwo TEST ma rację, koszt takiego Talwara to 5-10min albo i mniej strzelania do ratów na pasku. Jak ktoś nie może go sobie kupić to robi coś źle :P Wiadomo, że tego dużo spadnie i szkoda szczerze mówiąc nawet zaplątać sobie takimi syfiastymi statkami głowy.

Vexiz:

--- Cytat: Martherius w Czerwiec 20, 2013, 09:44:13 ---Mi by było wstyd prosić o reimbursa destroyera. Szefostwo TEST ma rację, koszt takiego Talwara to 5-10min albo i mniej strzelania do ratów na pasku. Jak ktoś nie może go sobie kupić to robi coś źle :P Wiadomo, że tego dużo spadnie i szkoda szczerze mówiąc nawet zaplątać sobie takimi syfiastymi statkami głowy.

--- Koniec cytatu ---

Talwary są tanie- poza tym, jak spada Ci ich pare w ciągu dnia, to robi się już jakaś kasa. No i to co napisałem odnosi się do newbie...bo rozumiem że jako 1,5-2tyg postać wiedziałeś jak zarobić na Talwara z fitem w ciągu 5 min, będąc na deployencie?

Azotox:
Wygląda na to, że teraz to CFC obrywa, ze wsparciem sojuszników powoli odbijamy tereny i moony (http://evemaps.dotlan.net/region/Fountain/changes) okupowane przez Goonswarm Federation. Reimbursement, wbrew propagandzie Goonów, działa. I nie jest prawdą, że za straconego Battelszipa dostaje się Talwara :)

Vexiz:
Wiesz, z racji, iż walka toczy się u Was, to obrywacie Wy, niezależnie kto wygrywa(rentierzy?rfowane moony?)  ;) . I gratulujemy bitki w obronie ragnaroka :) .

MrYogi:
Początkowo zanosiło się ze tytek spadnie, ale CFC tak się guzdrało z zebraniem floty że wpadli dopiero jak Testy już były gotowe.
+1 dla testów.
Co prawda pierwsze 10 carrierów ( bohaterów ;) którzy wskakiwali ratować tytka odrazu spadała, ale postem jak banda wskoczyła to było po zawodach.
Tytek doszedł 20% shielda, Twardy był jak diabli, brakło ssawek :/

CFC -1

Ps. osobiście jestem za Testami :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej