Eve Online > PVE
Chimera
Theronth:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AIYh8R8H2_M[/youtube]
hidden Q:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 30, 2013, 22:35:07 ---No i takie właśnie myślenie owocuje takimi idiotami:
http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_detail&kll_id=13193
Złapaliśmy go we dwóch (z tym gościem w Talosie) i musieliśmy robić "stop aggro", żeby reszta przyleciała się zwhorować.
Co z tego, że miał uber ISK/hr ratio, skoro musiał potem wydać kasę na Chimerę. Podstawą jest nie da się złapać. Lepiej jeść łyżeczką i nie wdupić, niż zgarniać rękami, a potem wdupić carriera.
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że to kwestia osobnika. Na mnie nie znajdziesz takiego weksla a robiłem dokładnie to samo :'(
Dokładnie podstawową sprawą jest nie dać się złapać. Do tego nie potrzeba fitu tylko dobry intel. W dodatku jeśli farma jest zajebiście zorganizowana z poziomu korpa i pilot kapsa jest ogarnięty to taka chimera nie prawa działać źle.
Moim zdaniem podstawowe warunki do racenia carrierem, ktore musza byc spelnione aby nie wdupic jak idiota to:
1. POS
2. safe spoty
3. banki na bramach wlotowych
4. oczy w systemach do okoła
5. otwarty intel
6. ... no i lokal :)
Tak więc myślę, że ten ten kill wcale nie udowadnia, że ta chimera była zła pod PVE. :P
Po prostu gościu zlamił, że dał się tak złapać.
Goomich:
--- Cytat: hidden Q w Maj 31, 2013, 02:08:15 ---Moim zdaniem podstawowe warunki do racenia carrierem, ktore musza byc spelnione aby nie wdupic jak idiota to:
1. POS
2. safe spoty
3. banki na bramach wlotowych
4. oczy w systemach do okoła
5. otwarty intel
6. ... no i lokal :)
--- Koniec cytatu ---
Jeden wormohol... :P
SokoleOko:
--- Cytat: hidden Q w Maj 31, 2013, 02:08:15 ---Tak więc myślę, że ten ten kill wcale nie udowadnia, że ta chimera była zła pod PVE. :P
--- Koniec cytatu ---
Ten kill pokazuje, że Chimera sfitowana pod "ISK/hr ratio" zdycha od dwóch shipów ;)
--- Cytat: Mona X w Maj 31, 2013, 03:07:03 ---Jeden wormohol... :P
--- Koniec cytatu ---
Tylko do 4 czerwca. Potem gość w carrierze może sobie ustawić system skan tak, że jak tylko WH mu się otworzy, to dostanie "ping" ;)
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 31, 2013, 08:56:02 ---Tylko do 4 czerwca. Potem gość w carrierze może sobie ustawić system skan tak, że jak tylko WH mu się otworzy, to dostanie "ping" ;)
--- Koniec cytatu ---
Eve się robi do farmienia, a nie do grania i tak dalej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej