Forum Gry > Inne gry

Warframe - kolejny FPS

<< < (2/4) > >>

sztosz:
Też w to grałem, na steamie jest dostępne. Nudne bo bardzo powtarzalne jedyne co tam zdążyłem zobaczyć to grind grind i jeszcze raz grind :/

Phobeus:

--- Cytat: Zenon Bombalina w Maj 27, 2013, 13:18:25 ---Średnio ciekawy tytuł, kolejne poziomy na których toczy się rozgrywka są niemalże takie same, gra przejada się po godzinie zabawy.

o7

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: sztosz w Maj 27, 2013, 15:55:58 ---Też w to grałem, na steamie jest dostępne. Nudne bo bardzo powtarzalne jedyne co tam zdążyłem zobaczyć to grind grind i jeszcze raz grind :/

--- Koniec cytatu ---
Gra jest jeszcze w open becie i z tego co wyczytałem będą nowe tryby rozgrywki (mam nadzieję, że pvp też).

Starakopara:

--- Cytat: Herezja w Maj 27, 2013, 15:17:32 ---Jak rozumiem Zenon już grałeś w tą grę?
Jeśli tak to może coś napiszesz więcej o niej?

--- Koniec cytatu ---

3 klasy

coś a`la tank do walki na krótki dystans
coś a`l shadow/assassin do wykonywania misji pokryjomu
coś a la ranger do walki na średnim dystansie

maksymalnie 4 graczy w trybie kooperacji
ciemne i nudne lokacje, i tak jak napisał autor postu wyżej: grind, grind i jeszcze raz grind

o7

Phobeus:
Wciągnęło mnie. Podoba mi się podejście devsów do dystrybucji contentu - można zdobyć każdy przedmiot w grze nie płacąc ani grosza, a za kasę jedynie przyspieszamy ten proces. Jedynym contentem niemożliwym do zdobycia bez zapłacenia rl kasą są dodatkowe palety kolorów dla kombinezonów i broni. Bardzo ciekawie wygląda też system upgradeowania postaci i broni, który nieco przypomina fitowanie statku w eve w wersji uproszczonej. Następną pozytywną rzeczą jest pełna współpraca developerów z community. Póki co jest grind, grind i jeszcze raz grind, ale powoli dodają nowe lokacje aby gra nie była zbyt powtarzalna. Ponadto w ostatnim update dodali możliwość tworzenia "dojo" (mapka klanowa). Już pracują nad pvp, które obecnie działa wyłącznie między członkami klanu.

Gra definitywnie warta uwagi. Jakby ktoś chciał pograć, mój nick to Phobeus.

Asag:
Jest tam jakiś tryb PvP? Bo na zlinkowanym filmie widać chyba tylko coop vs boty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej