Forum Gry > Inne gry
Warframe - kolejny FPS
Phobeus:
Obecnie pvp jest tylko w dojo ( http://warframe.wikia.com/wiki/Clan_Dojo ), o ile wybudowana w nim jest specjalna sala na duele. Dostęp do dojo najłatwiej uzyskać dołączając do większego klanu. Na przyszłość planowane jest otwarte pvp.
Asag:
Mam problem z wystartowaniem misji. Mam zaznaczone Online, klikam w Terminus (misja nr1) i zmienia się napis w Graj teraz i pod spodem oczekiwanie na graczy. Jak kliknę Graj teraz to gram sam, jak chce czekać to czekam już ponad 15 minut i nic się nie dzieje. jak mam niby dołączyć do trybu Co-op?
W rogu pisze liczba aktywnych oddziałów więc ludzie chyba graja bo non stop ta liczba sie zmienia a ja cały czas czekam w lobby, wtf?
garnoo:
jak jestes w trybie online a mimo to klikniesz graj to grasz sam ale w kazdej chwili moze ktos do ciebie dolaczyc... na podstawowych systemach sa na to male szanse bo ludzie staraja sie z nich szybko uciekac :)
czasem sobie pogrywam jak w eve nie mam ochoty grac :)
Phobeus:
--- Cytat: Asag w Czerwiec 09, 2013, 15:47:46 ---Mam problem z wystartowaniem misji. Mam zaznaczone Online, klikam w Terminus (misja nr1) i zmienia się napis w Graj teraz i pod spodem oczekiwanie na graczy. Jak kliknę Graj teraz to gram sam, jak chce czekać to czekam już ponad 15 minut i nic się nie dzieje. jak mam niby dołączyć do trybu Co-op?
--- Koniec cytatu ---
Kliknij na misje, poczekaj przez kilka sekund. Jeżeli w tym czasie nie znajdzie ekipy to wciśnij escape i jeszcze raz to samo do skutku. W godzinach szczytu znajdujesz ekipe do misji w trymiga.
Phobeus:
Kto jeszcze nie spróbował, temu polecam. Gra prężnie się rozwija, już wprowadzono tryb pvp 2 vs 2. Świetnie się sprawdza jako gra dla chilloutu po ciężkim dniu pracy - zwłaszcza jeśli pocina się wspólnie z grupką znajomych ;)
Poniżej link rejestracyjny, dzięki któremu dostaje się większą szybkość expienia na 7 dni:
https://warframe.com/signup?referrerId=51a33a1d1a4d80a27a00000a
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej