Eve Online > Przedpokój
Mocno poczatkujący producent - górnik wita userów EVE
littleozzik:
--- Cytat: Soter w Maj 17, 2013, 17:56:19 ---EDIT: UA to rozumiem że muszę się na kanał w grze zapisać? bo strona jest tylko w budowie. Nawet grafiki nie maja autorskiej... jest jeszcze forum, ale to oni tam mają coś z domenami pokręcone i dla simply user może być niezrozumiale...
--- Koniec cytatu ---
http://www.unseen.pl/index.php?topic=3680.0
Tutaj masz co i jak...
Soter:
--- Cytat: GlassCutter w Maj 17, 2013, 18:07:49 ---Zawsze obiecują... :P
--- Koniec cytatu ---
ale na sam start dal tyle ze moge sobie kupic jakis sredni industrial i jeszcze dal fredke która mi sie zepsula w 0.4 a chce tylko zebym mu lód kopał:P
Ptysiu:
--- Cytat: Soter w Maj 17, 2013, 19:00:23 ---ale na sam start dal tyle ze moge sobie kupic jakis sredni industrial i jeszcze dal fredke która mi sie zepsula w 0.4 a chce tylko zebym mu lód kopał:P
--- Koniec cytatu ---
Czyli robi cię w... Coś w co nie chcesz być robionym.
Theronth:
--- Cytat: Soter w Maj 17, 2013, 19:00:23 ---ale na sam start dal tyle ze moge sobie kupic jakis sredni industrial i jeszcze dal fredke która mi sie zepsula w 0.4 a chce tylko zebym mu lód kopał:P
--- Koniec cytatu ---
Soter:
--- Cytat: Ptysiu w Maj 17, 2013, 19:05:58 ---Czyli robi cię w... Coś w co nie chcesz być robionym.
--- Koniec cytatu ---
hehe znaczy dal druga fredke(wcześniejsza mi się zepsuła) - a industrialu czemu mam nie spróbować? jeżeli wy macie w eve od razu tyle ze możecie kupić capital ship to fajnie ale ja przy mojej ładowni i moim levelu to musiałbym się nalatać żeby zdobyć tyle ISK
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej