Eve Online > Przedpokój
Mocno poczatkujący producent - górnik wita userów EVE
Soter:
Witam
W EVE jestem od kilku dni. Zaczynam skromnie bo od fredki uzbrojonej w lasery górniczej cywile tarcze.
Myślę że przed nami jeszcze wiele wspólnych lotów w hi secu:)
Teraz jestem jeszcze na trzydniowym szkoleniu z górnictwa, ale potem zabieram sie ostro za paski:P
Gdy zapisałem się do kropo pozytywnie się zdziwiłem z powodu warunków finansowych
Pozdro
GlassCutter:
Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)
[CHUJI] Fairfax Narmolaya:
Daj se spokoj z tym kopaniem :P
Po miesiacu zmuli cie to i przestaniesz grac.
Nie mowie zebys klepal misje tylko, bo to tez robi sie nudne po tygodniu, ale pojdz do Unseen Academy, zdobadz podstawowa wiedze, skilluj core-skille w tym czasie, nie industry :P
Z wiedza po Akademii bedziesz wiedzial czego chcesz od gry a juz napewno dowiesz sie jak zarabiac nie na nudnym kopaniu :P
Soter:
Zobacze jak się zarabia w mainstreamie w korpo- bo mi anglik obiecal dobre warunki finansowe
W kopaniu to przede wszystkim jest złe to ze ceny są zbyt niskie na rude i na minerały-ale to chinczycy psują rynek:)
Póki co kupiłem sobie statek industrial- ale skille za male
Jeszcze piratem zdąże zostać 8)
EDIT: UA to rozumiem że muszę się na kanał w grze zapisać? bo strona jest tylko w budowie. Nawet grafiki nie maja autorskiej... jest jeszcze forum, ale to oni tam mają coś z domenami pokręcone i dla simply user może być niezrozumiale...
GlassCutter:
--- Cytat: Soter w Maj 17, 2013, 17:56:19 ---bo mi anglik obiecal dobre warunki finansowe
--- Koniec cytatu ---
Zawsze obiecują... :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej