sculo na tsie poniewieral idee uzywajac epitetow z samego dna i caly pbn smial sie z niego bo to byly kompletnie idiotyczne i wyssane z palca teorie bez pokrycia no ale taki jego urok..pewnie niektorzy juz zaczynaja sie na nim poznawac w idei, w koncu mielismy dosyc i jak tylko sie logowal zostawal sam na kanale, podejrzewam ze nei dalo sie tego niezauwazyc spytaj nowych korpmejtsow bo wtedy byles nieaktywny
spytaj o to scula deal, jak mu jeszcze zostalo troche odwagi cywilnej to ci powie..chociaz z drugiej strony teraz jest w idei i pewnie bedzie musial zaprzeczyc albo wymyslec cos na poczekaniu ewentualnie wykrecic kota ogonem, juz ty sam najlepiej wiesz jak to jest prawda
pozdrowienia dla normalnej czesci idei
ps ciekawe ze jak juz sculo sobie poszedl i zanim deal przyszedl latalo sie nam razem calkiem przyjemnie i normalnie, wnioski zostawiam zainteresowanym
Nie wiem co mowil Sculo bo jak sam powiedziales mnie nie bylo. Pamietam jednak to co ty mowiles o innych korpach/osobach/c0venie . Jakbyscie nie wiedzieli na pastebin, ktos wkleja od miesiecy czaty z korpowego w PBN. Dzien po dniu. Naprawde nie zmuszaj mnie, zebym musial te wiadra gowna tutaj wklejac.
Co do latania Idea z Cartel. i mojego niby wplywu na to.
Val sam jestes glownym hejterem c0venu i kazdy o tym doskonale wie. To Ty, Kira i reszta tribandu byliscie glownymi prowodylami wyjscia PBN z c0ven. Przyszliscie w polowie wojny z sysolami i tylko hejt jaki to c0ven jest zjebany,a jak pieknie bylo w Tri. Wiec jak zobaczylem, ze ty wracasz to juz wiedzialem, ze bedzie parcie na powrot do Curse .
To, ze Mikker oglosil kampanie, ktora mial prowadzic i dostal focha po 4 dniach nie jest moja wina. Prosilem go ja, Sokole ale zrobil to co zrobil.Tak samo jak wszyscy w Idei wiedzieli co sie swieci od kilku miechow. Wez czlowieku sie nie osmieszaj z tym, ze to niby Idea z wami nie lata z powodu mojego i Sculo. Nikomu tu nikt prania mozgu nie robi. Dorosli ludzie tu graja z swoim rozumem.
Ps. Popros, aby ktos inny pisal za Ciebie posty bo dzieci lepiej sie wyslawiaja slowem pisanym.