Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
Gaunt:
ja mówie spierdalać w pracy rzucam rzutnik popcorn i kibicuje zza stosu papierków :[
SokoleOko:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 19, 2013, 02:41:28 ---Sokole czy będziecie mieć polaków w wyjściowym składzie ?
--- Koniec cytatu ---
Nie mam zielonego pojęcia szczerze mówiąc, bo AT mnie nie interesuje. Jedyne co robię to pomagam jako mięso armatnie w testowaniu, ale poza tym mam kompletnie "wyjebane".
Eve jest nie kompatybilne z e-sportem.
GlassCutter:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 19, 2013, 02:41:28 ---trzymajcie kciuki za mnie, za nas
--- Koniec cytatu ---
Ja wszystkimi czterema łapami ;)
LosBekoczoS:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 22, 2013, 13:25:05 ---Wygląda że z polskich alliansów, to tylko EOS.
Nie przesadzajcie z kibicowaniem, bo zdajemy sobie sprawę że mamy realne szanse nie wygrać. ;) Ale liczymy że uda się poprawić występ z poprzedniej edycji.
--- Koniec cytatu ---
Ej no bez takich ze "spróbujemy" "postaramy się" panowie ja na was spora kase postawiłem ( placą x2.3 za waszą wygraną ):D Jutro musi być WIN !!!!11
Rash'kan:
--- Cytat: LosBekoczoS w Lipiec 20, 2013, 01:31:19 ---Ej no bez takich ze "spróbujemy" "postaramy się" panowie ja na was spora kase postawiłem :D Jutro musi być WIN !!!!11
--- Koniec cytatu ---
Yup, ja również ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej