Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 11, 2013, 10:57:46 ---I tak nikt tym nie będzie latał.
RAZ widziałem na gridzie shipa będącego nagrodą w AT i był to Mimir Garmona.
Szkoda czasu CCP na projektowanie tych shipów.
--- Koniec cytatu ---
Raz wdupił Adrestię z tego co pamiętam. ;]
Lt Rook:
ta, bo zachciało mu się zmienić fit z max speed na troszkę więcej tanku ;)
w garmonation 9 jest kilka minut z akcji tym shipem, tbh za 35b+ można poskładać dużo innych statków które będą zabijać frytki i cepy z taką samą skutecznością, bo nie wiem czy cokolwiek większego tym zabił, harbiego bez tanka http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=12374935
Jakub Trokowski:
Na taki statek z AT to zleci się cały region z okolicą.
Choć tym razem ma klołka - można kombinować.
Statkiem bym polatał, ale farmić ~70B żeby kupić i wdupić na blobie... szkoda czasu. (Co innego jakbym wygrał. :P )
Ale nie ma się co oszukiwać: nagrody z AT to raczej kolejne kolekcjonerskie statki.
GlassCutter:
Nie tylko Garmon tym latał, pierwsza martwa Adrestia jeśli mnie pamięć nie myli należała to kogoś z Ninja Unicorns With Huge Horns (bufu powinno wiedzieć o których ludkach mowa :P), a padł na jakimś plexie bo wskoczył pierwszy do środka a tam czekali na niego na 0. Głupia wtopa, ale ich akurat stać, skoro teraz ich ex member rzuca na pysk pojedynczym pilotom gang matek =]
Lt Rook:
yarrrrrrrr... zaczynamy w sobotę, z tych wszystkich polaków w 0utbreak zostałem ja sam... (emerytowany inwalida który o chwałę już nie musi walczyć bo ma wyjebane),
trzymajcie kciuki za mnie, za nas, w meczu przeciwko Mistrzom AT X z zeszłego roku, Verge of Collapse,
Sokole czy będziecie mieć polaków w wyjściowym składzie ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej