Eve Online > Dyskusje ogólne

Alliance Tournament XI

<< < (38/66) > >>

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 22, 2013, 13:26:32 ---Brawo!!! własnie wygrał pan pierwsza nagrodę nieczytającego ale wypowiadajacego się w temacie którego nie czyta  ;D

Gwoli uściślenia, zerknij na poprzednia stronę.

@Jabolex, a co sie stało z missilami na placz że drejki przekosowane i wszędzie tylko drejki?

--- Koniec cytatu ---

Dobra, przyznaję się, pogubiłem się w meandrach Twoich zmiennych stanowisk i wywodów, ewentualnie to co napisałeś w poprzednim poście to była IRONIA. ;)

Lt Rook:
W takim kontekście się zgadzam Sokole, ale jak wdupią taką flotkę raz czy dwa kompletnie bezsensownie to im się odechce, bo poza ekosystemem AT skontrować to jest dość łatwo.
Efekt? Tak szybko jak szybko zacznie się szał na dominixy w małych flotach, tak szybko się skończy.

Jabolex:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 22, 2013, 13:26:32 ---@Jabolex, a co sie stało z missilami na placz że drejki przekosowane i wszędzie tylko drejki?

--- Koniec cytatu ---

Właśnie i jako czysto rasowego Kaldaryjczyka, "mocno" mi się oberwało.
Dlatego nerfy mnie wnerfiają.

I czym będę robił max ticka, no czym? <- żart  :)  :D  ;D  ;)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 22, 2013, 12:39:04 ---Poza tym, skoro takie kerbirskie CVA wykorzystuje z powodzeniem od pacza takie floty, to chyba to co nieco swiadczy o ich skuteczności  :P

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 22, 2013, 13:30:08 ---Dobra, przyznaję się, pogubiłem się w meandrach Twoich zmiennych stanowisk i wywodów, ewentualnie to co napisałeś w poprzednim poście to była IRONIA. ;)

--- Koniec cytatu ---

Cóż za zakręcony w supełek meandr....
Ah..rozumiem, znów mnie strollowałeś  ???

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 22, 2013, 13:28:39 ---Totalnie potrafię sobie wyobrazić liderów małych aliansów, którzy oglądając z wypiekami na buźkach wyczyny tych Dominixów na AT rzucają się do EFT, a godzinę później leci alians mail "rzućcie wszystko co robicie, za miesiąc każdy ma mieć sentry T2 i Gallente BS na IV"!

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, AT oglądają tysiące graczy, nieważne czy At się rózni od real gry, ludzie widzą co widzą i w to wierzą.

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 22, 2013, 13:33:21 ---W takim kontekście się zgadzam Sokole, ale jak wdupią taką flotkę raz czy dwa kompletnie bezsensownie to im się odechce, bo poza ekosystemem AT skontrować to jest dość łatwo.
Efekt? Tak szybko jak szybko zacznie się szał na dominixy w małych flotach, tak szybko się skończy.

--- Koniec cytatu ---
albo będą kombinować jak koń pod górę żeby to ulepszyć, bo skoro sie zainwestowało czas to szkoda to stracić... poza tym... "przeca to tak świetnie działało, to musi działać"  :P

Lt Rook:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 22, 2013, 13:40:27 ---Dokładnie, AT oglądają tysiące graczy, nieważne czy At się rózni od real gry, ludzie widzą co widzą i w to wierzą.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli nie rozumieją dlaczego coś ma sens w AT a poza już nie, to nie będą też rozumieć dlaczego wdupiają mając taki OP setup, i jeszcze szybciej się zniechęcą, zatoczyliśmy koło do punktu gdzie napisałem że jak już ktoś miał na to wpaść i umie to wykorzystać to z tego już korzysta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej