Eve Online > Dyskusje ogólne

Alliance Tournament XI

<< < (37/66) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 22, 2013, 13:10:39 ---Isengrim, no przecież napisałem skąd się bierze większa ilość bitek z udziałem ziemniaków.
Przeczytaj z uwagą co Panowie wyżej próbują wmówić, że po AT XI zwiększy się ilość bitek z udziałem Domków, no jak niby ma się zwiększyć ?
Skoro już wzrosła, AT XI jest teraz, DDA i Odyssey było w przeszłości.

Polecam szczególną teorię względności, próbujecie tutaj stworzyć paradoks odwrócenia zasady przyczyna > skutek.

--- Koniec cytatu ---

Nie nie panie dzieju, JESZCZE nie są wykorzystywane masowo, raczej na zasadzie że gdzies, ktoś i prawdopodobnie sie dobrze sprawują.
A wogóle, co by mnie prorokował, dzieki domkom i nieogarnięciu niektórych w CCP, zamiast AT mamy nude na resorach i jest to fakt niepodważalny  :P

Isengrim:
OK, zrozumialem.

All-in-all, ponieważ CCCP nie zna swojej gry jakoś zbyt dobrze  >:D to dobrze, że taki promocyjny event pokazujący jak Dominixy z Sentrami są niezbalansowane zarówno w małych "kontrolowanych" walkach, bo dzięki temu może ktoś zwróci uwagę, że są równie niezbalansowane we flotach (Drejki w AT nie miały szansy się tak wykazać, bo one w małych ilościach tak nie działały).

Puszek: rozumiem, ze "JESZCZE nie są wykorzystywane masowo, raczej na zasadzie że gdzies, ktoś i prawdopodobnie sie dobrze sprawują" oznacza, iż 0.0 powerhorse, jakim jest CVA jeszcze ich nie wykorzystuje, a to, że masowo lata w nich drugi co do wielkości Powerblock w EvE (N3 czyli NCdot i Nulli Secunda) oznacza jedynie, ze sa to testy polowe niesprawdzonego setupu. :P

Jabolex:
Lekko odpuszczając sobie AT, ale idąc tym tropem, patrząc co się dzieje u nas (CFC) - bo jest często wykorzystywane:
- znerfią sentry,
- znefią Megasy,
- znerfią bombery (nie da się lokować struktur),
- znerfią cokolwiek (...) bo jest wykoksane w stosunku do.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 22, 2013, 13:20:20 ---Puszek: rozumiem, ze "JESZCZE nie są wykorzystywane masowo, raczej na zasadzie że gdzies, ktoś i prawdopodobnie sie dobrze sprawują" oznacza, iż 0.0 powerhorse, jakim jest CVA jeszcze ich nie wykorzystuje, a to, że masowo lata w nich drugi co do wielkości Powerblock w EvE (N3 czyli NCdot i Nulli Secunda) oznacza jedynie, ze sa to testy polowe niesprawdzonego setupu. :P

--- Koniec cytatu ---
Brawo!!! własnie wygrał pan pierwsza nagrodę nieczytającego ale wypowiadajacego się w temacie którego nie czyta  ;D

Gwoli uściślenia, zerknij na poprzednia stronę.

@Jabolex, a co sie stało z missilami na placz że drejki przekosowane i wszędzie tylko drejki?

SokoleOko:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 22, 2013, 13:10:39 ---Isengrim, no przecież napisałem skąd się bierze większa ilość bitek z udziałem ziemniaków.
Przeczytaj z uwagą co Panowie wyżej próbują wmówić, że po AT XI zwiększy się ilość bitek z udziałem Domków, no jak niby ma się zwiększyć ?
Skoro już wzrosła, AT XI jest teraz, DDA i Odyssey było w przeszłości.

Polecam szczególną teorię względności, próbujecie tutaj stworzyć paradoks odwrócenia zasady przyczyna > skutek.

--- Koniec cytatu ---

Totalnie potrafię sobie wyobrazić liderów małych aliansów, którzy oglądając z wypiekami na buźkach wyczyny tych Dominixów na AT rzucają się do EFT, a godzinę później leci alians mail "rzućcie wszystko co robicie, za miesiąc każdy ma mieć sentry T2 i Gallente BS na IV"!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej