Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
Bamsey Amraa:
Jeden wielki ból dupy z tymi Dominixami teraz. Serio powinni rozwazyc usuniecie opcji assist dla dron typu sentry to przynajmniej daloby mozliwosc chocby uzycia jakiegos e-waru bo teraz trzebaby cala flote przeciwnika naraz wyjammowac czy tam zdampowac....
GlassCutter:
To w sumie do dupy, zastanawiałem się skąd te domi takie popularne na AT skoro w SCL dronkowce były stosowane marginalnie. W AT jest prawie 2 razy tyle punktów i dużo liczniejsze teamy, to i dps tego ścierwa jest znacznie wyższy. Czyli bany można sobie o kant dupy rozbić, bo będą tylko określać czy wystawić dominixy, geddony, a może gile. Nie oglądałem całości, tylko te ważniejsze mecze, wystawiał ktoś navy phoony? Na dual tanku fajnie się sprawdzały na SCL.
Gaunt:
były zwykle phoony, które skontrowały dominixy
Jakub Trokowski:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 22, 2013, 09:55:20 ---Czyli bany można sobie o kant dupy rozbić, bo będą tylko określać czy wystawić dominixy, geddony, a może gile.
--- Koniec cytatu ---
Ale tylko dowinix ma ten bonus do optimala i trakingu, reszta już nie będzie - przynajmniej - aż tak, bić sentrami.
Było mi dobić sentry i gaylentyjskie BSy na V...
Lt Rook:
Doom, wyczyść temat, niech Ci co nie biorą udziału w AT płaczą na nadużywanie Dominixa w tym turnieju, w innym temacie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej