Forum Gry > Inne gry

RIFT

<< < (3/3)

sztosz:
Grałem w tego NWN o czym pisałem. I nawet grałem przez dwa miechy od poczatku w RIFT'a. Rifta jest ogólnie lepszą grą. Ale to moje zdanie.

Rift ma jednak o wiele więcej swobody, do skirmish'a w NWN trzeba stać w kolejce. A rifty w rifcie się po prostu dzieją, da się nawet zespawnować samemu te rifty. Do tego inwazje które przeradzają się w rajdy po nawet i 40 graczy na mapie. PVE content jest naprawdę fajnie przygotowany. Crafting trochę mniej ciekawy, ale z drugiej strony w mało której gierce był ciekawy (ja żadnej nie pamiętam).

[VIDE] Herezja:
Zapomniałem dodać, że w lipcu jest zapowiadane pełne spolszczenie Nevera.

MGGG:

--- Cytat: sztosz w Maj 15, 2013, 09:56:32 ---Rift ma jednak o wiele więcej swobody, do skirmish'a w NWN trzeba stać w kolejce. A rifty w rifcie się po prostu dzieją, da się nawet zespawnować samemu te rifty. Do tego inwazje które przeradzają się w rajdy po nawet i 40 graczy na mapie. PVE content jest naprawdę fajnie przygotowany. Crafting trochę mniej ciekawy, ale z drugiej strony w mało której gierce był ciekawy (ja żadnej nie pamiętam).

--- Koniec cytatu ---

a content pvp?

Yavax Zavro:

--- Cytat: MGGG w Maj 15, 2013, 16:43:48 ---a content pvp?

--- Koniec cytatu ---
Nic specjalnego w sumie. Jest coś w stylu WoWowskich battlegroundów, ale nie pamiętam na ilu graczy. Tryb conquest z podziałami na trzy frakcje.
Ale ogólnie PVP pomimo skromności jest ok, ze względu na mnogość buildów.

[VIDE] Herezja:
Popykałem kilka dobrych dni w RIFT-a i jestem mile zaskoczony.
Gram oczywiście na serwerze PVP.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej