Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
powroty...
Undeadd:
Cześć po 8 latach postanowiłem wrócić do eve. Problem jest tylko taki ,że jestem daaaaleko na północy, gdzie wieki temu był New Venal Alliance, a teraz jest Razor Alliance. Siedzę w stacji ze swoimi statkami i nosa nie wychyle... Czy jest ktoś kto gra w Razor i mógłby mi jakoś pomóc, albo dostać się do jakiegoś corpa, albo bezpiecznie opuścić północ ??
pozdr.
Zgudi:
Ja w podobnej sytuacji zagadałem do ludzi na lokalu, czy nie chcieliby kupić mój sprzęt i statki -20% poniżej rynkowej ceny z Jita. Możesz też powystawiać tam kontrakty. Inne wyjście to dołączenie do jakiegokolwiek korpa z CFC, żeby złapać excelent standing. Byłem ++ do Razora, potem przestąłem grać na jakiś czas. Niestety, po powrocie okazało się, że prawie wszyscy, którzy grali i ich znałem, już nie grają, albo grają po przeciwnej stronie barykady :P
SokoleOko:
--- Cytat: Undeadd w Maj 14, 2013, 12:44:06 ---Cześć po 8 latach postanowiłem wrócić do eve. Problem jest tylko taki ,że jestem daaaaleko na północy, gdzie wieki temu był New Venal Alliance, a teraz jest Razor Alliance. Siedzę w stacji ze swoimi statkami i nosa nie wychyle... Czy jest ktoś kto gra w Razor i mógłby mi jakoś pomóc, albo dostać się do jakiegoś corpa, albo bezpiecznie opuścić północ ??
pozdr.
--- Koniec cytatu ---
Jezus zmartwychwstał :)
Generalnie oszacuj co tam masz - może opłaca się sprzedać na miejscu, można spróbować wywieźć korzystając z http://black-frog.red-frog.org/jumps.php (wszystko jest opisane na stronie), tylko w tej opcji shipy muszą być spakowane (bez rigów - teraz są dość tanie)
[BU FU] Karas:
slyszalem ze jesli ktos wraca po dlugiej przerwie, jest mozliwosc napisania do supportu aby przeniesli Ci caly stuff z zadupia do empire.
Zgudi:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 14, 2013, 13:02:40 ---Jezus zmartwychwstał :)
Generalnie oszacuj co tam masz - może opłaca się sprzedać na miejscu, można spróbować wywieźć korzystając z http://black-frog.red-frog.org/jumps.php (wszystko jest opisane na stronie), tylko w tej opcji shipy muszą być spakowane (bez rigów - teraz są dość tanie)
--- Koniec cytatu ---
Spakowane? Zawsze wożę zafitowane. Ponadto na stronie black-frog jest napisane, że tylko stacja NPC.
--- Cytat: KoMic w Maj 14, 2013, 13:05:44 ---slyszalem ze jesli ktos wraca po dlugiej przerwie, jest mozliwosc napisania do supportu aby przeniesli Ci caly stuff z zadupia do empire.
--- Koniec cytatu ---
To byłaby idelana opcja.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej