Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
powroty...
Undeadd:
--- Cytat: KoMic w Maj 14, 2013, 13:05:44 ---slyszalem ze jesli ktos wraca po dlugiej przerwie, jest mozliwosc napisania do supportu aby przeniesli Ci caly stuff z zadupia do empire.
--- Koniec cytatu ---
no to jest najlepsze opcja, nawet się nie spodziewałem :) jak już się przeprowadzę ( w realu ) to się przeprowadzę w eve. Czytałem o polskim corpo na południu może się tam uda załapać :) dzięki za odpowiedź. pzdr.
FITTIpalti:
Czasami mam wrażenie Ze Pandemicy z tej opcji korzystają :)
Undeadd:
no i jeszcze muszę ogarnąć sporo zmian :)
Zgudi:
--- Cytat: FITTIpalti w Maj 14, 2013, 13:21:11 ---Czasami mam wrażenie Ze Pandemicy z tej opcji korzystają :)
--- Koniec cytatu ---
Czasami mam wrażenie że Pandemicy z tej opcji korzystają średnio raz w tygodniu.
P.S. u nas są widziani często w większych lub mniejszych gangach t3, ale nikt się z nimi nie che bić nawet 5 x większa flotą. Chyba wiadomo dlaczego :) Nie sądzę, żeby nawet Shadow Cartel w 30+ PIMP Sleipnirach z obstawą logistyki się na nich kusił.
Isengrim:
Jesli faktycznie wrociles po 8 latach to CCP Ci te statki przeniesie do samego Jita... ;)
No moze nie do Jita, ale do najblizszego NPC - bo sa zapewne w ogromnej wiekszosci zle sfitowane i nie da sie nimi ani wydokowac, ani przefitowac. Ja ostatnio mialem taka sytuacje, ze nie gralem w okresie gdy zmieniali Battlecruisery i okazalo sie, ze mam Hurricane z jednym dzialkiem za duzo na stacji w hostile space. CCP w 15 minut zalatwilo petycje tak, ze mnie przeciagneli do najblizszego NPC 0.0.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej