Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[LZ.SZ] Loża szyderców

<< < (9/14) > >>

Jabolex:

--- Cytat: Theronth w Maj 29, 2013, 05:00:17 ---Poastign by Jabolex:
- rzucić dwie przeciwstawne sobie wypowiedzi do jednego posta
- udawać ironię

Przypominam tylko, jeśli nie zauważyłeś, że z nas dwojga to ty jesteś w podrzędnym sojuszu, który nie dość że ma tech (a po patchu może i kilka r64 więcej), to jeszcze wprowadza podatek 'od łebka' na wydatki z którymi inne, również podrzędne sojusze, radzą sobie bez takowych opłat. Groteskowe staje się jak to jednoczesnie leadership LI3 hype'uje swój alliance jako PVP focused  :D

--- Koniec cytatu ---

Przypominam ze ja gram/bawię się w EVE.
Insynuacje o podrzędności, peciarstwie, ProPVP mnie nie interesują.
Co nie znaczy że nie jest mi przykro co rusz ich wysłuchiwać.

SokoleOko:

--- Cytat: Jabolex w Maj 29, 2013, 08:17:53 ---Przypominam ze ja gram/bawię się w EVE.
Insynuacje o podrzędności, peciarstwie, ProPVP mnie nie interesują.
Co nie znaczy że nie jest mi przykro co rusz ich wysłuchiwać.

--- Koniec cytatu ---

Mówiliśmy Ci, że High Rollers było shitem, nic nie znaczącym petem TEST i obiektywnie mieliśmy rację, czego dowiodły późniejsze wydarzenia. Obecnie, mój drogi, jesteś rentierem Goonów - i znów, obiektywnie mamy rację. 

Rash'kan:
Jabolex tbh, byłem w bardzo poobnym ally, w fconie.
Troche inaczej jest, gdy płacisz i wymagasz, a trochę inaczej jak jesteś chłopem pańszczyźnianym :P

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2013, 08:31:43 ---Mówiliśmy Ci, że High Rollers było shitem, nic nie znaczącym petem TEST i obiektywnie mieliśmy rację, czego dowiodły późniejsze wydarzenia. Obecnie, mój drogi, jesteś rentierem Goonów - i znów, obiektywnie mamy rację.

--- Koniec cytatu ---

I czujesz się dzięki temu lepiej, że mi o tym powiedziałeś?
No to pogratulować.
Dziękuję.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Jabolex w Maj 29, 2013, 09:01:28 ---I czujesz się dzięki temu lepiej, że mi o tym powiedziałeś?
No to pogratulować.
Dziękuję.

--- Koniec cytatu ---
Wyciagamy do ciebie pomocna dlon tutaj na Centrali, tlumaczac ci jako badz co badz rodakowi, ze sojusz ktorego jestes aktualnie czlonkiem jest bardzo niewiele warty, ze nic sie nie nauczysz grajac w nim, a w dodatku chca cie tam tylko wykorzystac i zostawic na lodzie, tak jak to bylo wczesniej w High Rollers. Nikt ci inny tego nie powie, bo koledzy z sojuszu albo wierza w to, co Ty, albo kreca tym interesem i im zalezy, zebys wierzyl. Tylko tutaj na Centrali uslyszysz slowa prawdy.

#Jabolex Hypnotoad#

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej